soe Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 Va, salut, vreau si eu sa cumpar motocicleta asta "http://olx.ro/oferta/vand-kawasaki-z-1000-abs-ID4mUHe.html#3ce62f22da" si as avea nevoie de ceva sfaturi de la o parte neutra, care ma poate ajuta sa-mi spuna daca, are ceva cunostinte despre istoria ei sau daca poate sa o vada si sa-mi spuna daca merita sa bat drumul de la Bucuresti Am vorbit cu proprietarul un tip ff ok mi-a trimis poze in detaliu cu toate partile si defectele ei insa este altceva cand vad ochii de aproape. Orice informatie este bine venita. Va multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 Cel mai bun sfat si om de foarte buna calitate si cuvant este Ivan Paul din timisoara.Il gasesti la rubrica enduro touring& adventure.se semneaza ivan p. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 Tu incerci sa gasesti fostul proprietar(poate actulalul este si primul) al mobrei de la care ai pretentia sa fie si unul "cinstit" sa iti spuna si la ce temperatura a fost pastrata mobra ? . Ce nr de inmatriculare are ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDX Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 In anunt se vede un TM 88 MYL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 In anunt se vede un TM 88 MYL. Nu cunosc numarul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dany_Tm Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 Dacă nu se oferă nimeni trec eu mâine sa văd motorul. Asta dacă stă în Timișoara și nu pe lângă. Nu cunosc motorul, nici proprietarul, nici istoricul. Și dacă ești hotărât sa îl cumperi în caz ca e ok. Sa nu pierd timpul aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soe Postat Octombrie 18, 2015 Autor Share Postat Octombrie 18, 2015 Multumesc mult Dany_Tm am rezolvat-o, am gasit un coleg de-al sotiei care a fost si a vazut-o Va multumesc frumos tuturor ,daca este cineva care -mi mai poate da detalii mai multe despre istoricul motoretei ,pentru ca cel care o vinde nu stie prea multe ,el a luat-o de la cineva ptr a o vinde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TVDB Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Este a unui prieten de-al meu pe nume Nicu.ei i-am schimbat /echilibrat anvelopele asta vara.motocicleta e buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate