Sari la conținut

kawazaki

Super Membru
  • Număr conținut

    2.139
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    TM
  • Carnet moto din
    2000
  • Motocicleta
    Verde si mic
  • Club
    Banditilor

Informații profil

  • Motociclete detinute
    etz250,jawa350,f2,b400,f3,b600,zx9,zx10

Vizitatori Recenți Profil

1.852 citiri profil

kawazaki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Nu este problema vopselei aplicate, asfaltul turnat in sensurile giratorii mai recent facute nu este unul aderent (aici ma refer in TM nu stiu in alte parti cum este).Am patit-o si eu, m-am intors si chiar nu era nimic nici macar praf....Am contract cu o firma ce se ocupa de asflatari si au confirmat ce am spus mai sus.
  2. kawazaki

    Circuitul Vik Power

    Fiind singurul "circuit" din zona de vest merge 1 2 x asa de distractie,nu prea e fun sa mergi acolo cu un ss si sa nu schimbi nici o viteza.Mergi 250km si ai parte de distractie maxima la vreo 80e toata ziua pe euroring.
  3. sunt ok pentru strada,in special pe ud , dar nu au aproape nici o treaba cu pista.Eu am avut angel simplu parca.
  4. kawazaki

    Circuitul Vik Power

    Eu zic sa incerci in alta parte, e o pista mica de karturi, e ok pentru mobre mici,supermoto in nici un caz pentru ss.
  5. Piesa nu este identica pentru ambele modele, codul este diferit.
  6. Cauta la dezmembrari releu, nu cumpara chinezarisme, iti mai ia foc mobra, Cauta pe un site oficial codul de stator de la 6r si compara cu 9r. http://www.kawasakioemparts.com/oemparts/c/kawasaki_motorcycle/parts
  7. Mai bine faci o shaormerie . Spalatoriile de genu sunt degeaba, nu le vad rostul, doar daca te plictisesti maxim sau iti place sa fii spalator sef. Un restaurant cu specific sarbesc in zona ar tenta mai mult zic si eu.
  8. Nu am ajuns in situatia sa las bujiile fake pana s-au topit, la gunoi direct, putini vanzatori stiu ce vand asa ca mai bine denso din RO sau ngk din Germania.
  9. Cel mai probabil ai luat niste bujii fake, asta daca ai montat tot cum trebuie la loc.
  10. Cazare pe langa Dunare nu cred ca o sa gasiti, am fost acum 2 sapt.Iar ca traseu va recomand de la Resita sa mergeti pe Valiug-Garana-3ape-Slatina timis-Caransebes.
  11. Am vazut cu ochii mei in urma cu vreo cativa ani prin Ungaria un bandit care avea 200 sau 300 mii km, am intrebat posesorul si a zis ca nu a facut/schimbat nimic la motor.
  12. K3 sunt in aceeasi grupa cu supercorsele, nu au nici o treaba cu ploaia, sunt foarte bune,lipicioase,se incalzesc relativ repede dar se uzeaza rapid.
  13. Am uitat si de ecu sau rotor care necesita inlocuire, posibil sa nu imi aduc aminte chiar de toate piesele, dar am ajutat la schimbarea unui motor 01 in cadru de 98.E mult de munca si daca nu e facut bine.... » Post actualizat in 11 Aug 2017 08:24 La mobra mea nu as schimba motorul de pe alt model, daca se poate reface bine daca nu dezmembrat ca nu e model 2017 si nu se merita.Una peste alta motorul de c si modelul respectiv este un tanc.Motorul pe care l-am schimbat a costat 70sau80e iar schimbarea lui a durat 2-3 sapt. Ca sa faci treaba treaba iti trebuie manualele, la vremea cand l-am am schimbat nici nu am stiut daca se potriveste. » Post actualizat in 11 Aug 2017 08:26 Si da , nici eu nu mai gasesc topicul de zx9.
×
×
  • Creează nouă...