CUXI Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 (editat) dupa multe asteptari si munca am reusit sa imi amenajez o minicabina de vopsit...functioneaza pe principiul unei cabine normale doar ca este mult mai mica. In viitor o sa execut lucrari profesionale de vopsitorie si liniat manual al motocicletelor de epoca...scula de trasat linii m-a costat o mana de bani dar face treaba buna...se poate vedea pe..www.beuglereurope.com Materialel folosite o sa fie numai de la standox sau glasurit in functie de alegerea clientului pun si o poza cu un rezervor de awo pe care l-am facut acuma de curand... Astept clienti grasi Editat Decembrie 22, 2006 de CUXI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 poza aia are acolo in coltisor uitata o mica amintire ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Decembrie 22, 2006 Autor Share Postat Decembrie 22, 2006 am puse cateva rezervoare pe e-bay austria...de acolo si poza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 am puse cateva rezervoare pe e-bay austria...de acolo si poza.. oho buna treaba ...bun de stiut ..... oricum felicitari pt treaba asta basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soti Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 Cit e de vopsit un rezervor ca cel din fotografie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubu Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 unde e cabina asta? eu vreau sa-mi vopsesc tot motoru! sper ca e in bucuresti asteptam adrese si preturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 ohoooo.....felicitari ombreee stii ce ai de facut, da? uite cand s-a apucat omu de vopsit, dupa ce am dat eu mobra la vopsit...daca stiam, mai asteptam putin si mi-o aduceai gata vopsita oricum....tare meserie...bafta bun aparatu ala...mi-ar trebui ceva de genu...deci, cand vii in bucale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate