avas.eduard Postat Noiembrie 19, 2015 Share Postat Noiembrie 19, 2015 Salutari membrilor din BT! Observ ca e slabuta activitatea aici, dar totusi vreau sa intreb daca mai sunt din BT care se dau pe off-road - paduri, drumuri forestiere, noroaie, etc. :-). La un moment dat stiu ca era un grupulet, dar pe atunci nu aveam eu moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TICU Postat Noiembrie 19, 2015 Share Postat Noiembrie 19, 2015 Bulgar Tabac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum Postat Noiembrie 19, 2015 Share Postat Noiembrie 19, 2015 Ai putea sa iti completezi locatia la profil, daca vrei sa stim si noi de unde esti, dar daca te referi la Botosani, ii gasesti pe baieti sau afli despre ei in Chrome. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
avas.eduard Postat Noiembrie 20, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2015 O sa-mi completez si profilul, nu am apucat, e a doua postare pe forumul asta. Nu m-am gandit nicio secunda ca daca prescurtez BT, in comunitatea BoTosani, unde motociclistii au numere de inmatriculare care incep cu BT, o sa poata fi interpretat altfel... :-) Multumesc totusi pentru raspuns! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate