Eddye de la Hoya Postat Noiembrie 19, 2015 Share Postat Noiembrie 19, 2015 Nu stie careva unde as putea gasi un stator de husqvarna wr 250 din 96, sau daca stiti pe cineva va rog sa ma anuntati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanmatryce Postat Noiembrie 19, 2015 Share Postat Noiembrie 19, 2015 Salut, Daca al tau nu mai functioneaza poti sa incerci o rebobinare nu e ceva ff greu si poate iesi mai ieftin decat sa cumperi altul. Te pot ajuta eu in sensul de rebobinare...o face tata pt 4-5 beri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Noiembrie 21, 2015 Share Postat Noiembrie 21, 2015 (editat) Vezi ca pe olx e un baiat din Tulcea/Edi care dezmembreaza un WR 360, intreaba-l de stator. Eu mai am un CDI de 250,plastice,maruntisuri daca ai nevoie.... Editat Noiembrie 21, 2015 de sconx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddye de la Hoya Postat Noiembrie 24, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2015 De unde esti stefanmatryce? Si cum putem lua legatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate