Daniel Luca Postat Noiembrie 28, 2015 Share Postat Noiembrie 28, 2015 Buna ziua, am o problema. am 2 motorete de acelasi fel. diferenta este ca la una surubul de la ulei are o bila in varf , iar la cealalta nu. cu ce ajuta bila ? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Noiembrie 28, 2015 Share Postat Noiembrie 28, 2015 Bila aia ar fi o supapa dar nu are sens la 2T, sau fixeaza pozitia unui selector. Fii mai explicit adica ce fel de surub de ulei e? E cam lung pentru a fi de golire carter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel Luca Postat Noiembrie 28, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2015 Este langa cel de golire. m-am uitat pe gaura si parca bila ar intra in selector. dar ideea e ca eu am mers cu motoreta fara acea bila. si azi cand am desfacut-o pe cealalta am vazut ca avea o bila pe care eu nu o aveam. mie imi mai sarea din viteza, sau imi intra singura. bila aia e un fel de siguranta la cutie ? parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Noiembrie 28, 2015 Share Postat Noiembrie 28, 2015 ala nu e surubul de ulei, ci "arrestorul" pozitiei de neutral. Selectorul are o crestatura in care intra bila cand esti la neutral. Surubul de ulei e cel de langa. In manualele de motocicleta scrie de obicei mare sa nu desfaci surubul cu arc si bila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate