Sari la conținut

Motociclete Noi, Prieteni Vechi


sader
 Share

Postări Recomandate

Nici nu am realizat cand a trecut timpul si multi din prietenii si cunostintele mele care aveau in posesie cate o comunista cum ne place sa le zicem: Ij, Nipru, Minsk, Simson si-au schimbat motoarele cele vechi cu ceva din noua generatie: Transalp, Virago, Dragstar, Yamaha... Imi place sa cred ca desi acum au trecut la un alt nivel moto nu si-au uitat vechile motoare si toate plimbarile si peripetiile prin care am trecut impreuna la festivaluri, intalniri, gratare, nunti, onomastici etc.

Nu stiu cum o sa fiu cand o sa am si eu o alta motocicleta si nu o sa mai fiu nevoita sa schimb platine, bujii...dar un lucru stiu sigur: prima dragoste nu o s-o uit niciodata. Sper sa nu se supere Planeta mea, la care tin foarte mult, dar nu ea a fost prima mea dragoste, ci o Jawa de 350 rosie, pe care mi-ar place oricand sa o am la mine in garaj...daca as avea unul. :finger:

Cred ca o stiti pe Otar. Prima ei motocicleta a fost un Mz cu care nu a mers, insa am mers amandoua cu Jupiterul ei care il are si acum. Fiind fata descurcareata a reusit sa isi ia un Dominator tare fain cu care am si mers in afara orasului la plimbari. Cel mai frumos a fost cand am plecat la Herculane eu cu Planeta si ea cu Dominatorul, cred ca a fost cea mai lunga excursie pe 2 roti care am facut-o impreuna. Cu Oana m-am imprietenit acum vreo 3 ani cand faceam scoala de soferi. Am luat amandoua si A-ul si B-ul si am fost foarte mandre. Chiar in seara cand am aflat rezultatul am baut un suc amandoua, desi nu ne cunosteam foarte bine. De atunci prietenia noastra s-a consolidat si faptul ca avem pasiuni comune a facut ca sa dureze.

Ea este unul din oamenii care desi au reusit sa isi procure o motocicleta mai scumpa, mai buna, nu si-au uitat vechii prieteni si stiu ca daca as avea nevoie de ajutor ar fi acolo.

 

M-as bucura sa aveti si voi astfel de prieteni pentru care sa nu conteze motocicleta cat prietenia si mai ales oamenii.

 

Un gand bun de la o motociclista care chiar daca o sa aiba un motor strain nu o sa uite niciodata "comunistele" care i-au schimbat viata.

 

Sarbatori fericite!!!

Editat de sader
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

adevarat :banana: interesant topicul asta mai fata...daca iti aduci aminte, exemplul meu e cel de la targoviste, cand te ratacishi si eram eu cu metromul si piciorul praf in urma cazaturii, cu tov meu cu minsku, care m-a ajutat :lol: e, acum omul are ktm, dar nu lasa minsku sa rugineasca, inca il plimba, si daca am nevoie de el, se urca pe minsk sau ktm si vine, indiferent de faptul ca e vorba de metrom sau simson, ambele mopede :lol:

 

poate maine si eu voi avea alta natie de motor mai noua, dar nu voi uita niciodata de unde am plecat, cum ma manjesc pe maini sau improvizez, si mereu voi avea comunista recondtitionata si intretinuta pt o plimbarica frumoasa de duminica si nu numai :D

 

numai bine pt astfel de oameni :D :finger:

 

aici e vorba de pasionati adevarati :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

prima comunista.. :banana: .ehhh....amintiri frumoase . :finger: .impingeam carpatiul prin tot cartierul ca sa porneasca, munceam la el 3-4 zile si ma plimbam o zi sau doua..dar merita...chiar daca abia se taraia, merita.Cand ..pustan de 13, 14 ani..simteai 2,3 caluti putere sub tine...si zgomotul de motor..mama mama ce bine era..Ajungeam prin locul de intalnire al baietilor mai "mari" si visam cu ochii deschisi la marele monstru...Dnepra...eram innebunit dupa zgomot, dupa motorul boxer...dupa tot ce tinea de ea..Multumesc Celui de sus ca mi-am indeplinit visul....Si sper ca Ivanul(Dnepra) sa nu il vand niciodata....sa il pastrez amintire si candva sa il ridic in casa pe perete :D .

Numai Bine prieteni si sa ne auzim intregi si sanatosi si anu care vine.

:D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

foarte interesant topicul.....am avut mobra,mz125,simson(custom) care il am si acum

am prins asa drag de el incat nu vreau sa-l mai dau vreodata,si sper sa NU fiu nevoit sa il dau vreodata....

in schimb "DA SA VIE" japoneza desi o sa raman acelasi si cu aceiasi prieteni :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si sper ca Ivanul(Dnepra) sa nu il vand niciodata....sa il pastrez amintire si candva sa il ridic in casa pe perete :crack: .

Numai Bine prieteni si sa ne auzim intregi si sanatosi si anu care vine.

:cheers:

 

te risti, ca la cata motoru e, pica peretele pe tine :blink:

super comunistele, si super oamenii care nu uita de unde au plecat :crack:

 

la 10 ani ma dadeam cu bicla, la 14 cu calculatoarele, acum, nu de mult am prins microbul mesteririi la comuniste(desi motoarele imi plac de-o viata) si ma bucuram nespus cand "mestecam" la minimobra sa o vad cum ma duce unde vreau...

 

interesant este faptul ca daca dati cateva pagini inapoi in acest colt al comunistelor, de unde multi au pornit, o sa vedeti topicuri deschise de motociclisti "batrani" (care acum au "avioane") de pe vremea cand invatau impreuna cate ceva despre un motor de nipru, simson, mz, etc...multi nu au uitat de unde au plecat....mie unu mi-a placut sa citesc acele topicuri, pt ca , treptat se poate vedea evolutia lor ca motociclisti si legarile multor prietenii frumoase :P :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

da, sader, sa stii ca prima "comunista" nu se uita...dar la un moment dat trebuie schimbata,daca la vara va ganditi la Herculane,treceti mai usor prin tr.severin, sa mai 'luati' catziva la drum!

-dan :cheers:

 

 

Ar fi frumos!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...