manollo Postat Februarie 2, 2016 Share Postat Februarie 2, 2016 Am o problema cu Intruderul de ceva timp si nu reusesc sa-i dau de capat. Poate cineva dintre voi s-a lovit de ea si ma poate ajuta. Dar sa va povestesc: descrierea este destul de simpla, in timpul mersului daca accelerez brusc motorul "da in nas". Daca accelerez liniar(constant) se duce pana la 190km/h si acolo ramane. Am fost la Suzuki si au pus-o pe tester si nu au putut sa-mi spuna nimic. Am mai auzit ca a-r putea fi "senzorul de altitudine". Daca cineva dintre voi a mai intalnit situatia asta, va rog sa ma ajutati. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_zzr Postat Februarie 2, 2016 Share Postat Februarie 2, 2016 Cauta-l pe forum pe George TNG, e suzukar inrait si te poate ajuta sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmiissuu2005 Postat Februarie 2, 2016 Share Postat Februarie 2, 2016 am avut o problema similara la v-strom, doar ca nu se oprea la o anumita viteza, dadea nas daca trageam brusc de gaz si mai murea la relanti. a fost din cauza TPS-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_doe Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 Ai fost la Suzuki in Bucuresti? 0723 226 173 Motor Team Bucuresti, cei de pe Str. Bolidului; singurul mecanic de intruder 1800 care nu s-a scarpinat in cap cand i-am descris orice problema..a venit cu raspuns/ solutie instantaneu suna-l , descrie-i problema la tel.....nu este problema de suzuki......este problema de suzuki intruder 1800.....cu totul alta mancare de peste.......:-) sper ca au acelasi mecanic..Catalin am si nr . 0721726459 ( asta cred ca era chiar nr. lui ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manollo Postat Februarie 25, 2016 Autor Share Postat Februarie 25, 2016 Ai fost la Suzuki in Bucuresti? 0723 226 173 Motor Team Bucuresti, cei de pe Str. Bolidului; singurul mecanic de intruder 1800 care nu s-a scarpinat in cap cand i-am descris orice problema..a venit cu raspuns/ solutie instantaneu suna-l , descrie-i problema la tel.....nu este problema de suzuki......este problema de suzuki intruder 1800.....cu totul alta mancare de peste.......:-) sper ca au acelasi mecanic..Catalin am si nr . 0721726459 ( asta cred ca era chiar nr. lui ) Multumesc pentru sugestie. Am vorbit cu Catalin, foarte amabil omul, mi-a dat niste sugestii pe care le voi incerca. Multumesc inca o data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate