Sari la conținut

ady_zzr

Membru
  • Număr conținut

    401
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    adypupic

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucharest
  • Carnet moto din
    2000
  • Motocicleta
    Suzuki GSXR SRAD
  • Numar Moto
    Vai soarta lui!!
  • Club
    NOPE!!

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki zzr, Suzuki GSXR K1 600

ady_zzr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cauta-l pe forum pe George TNG, e suzukar inrait si te poate ajuta sigur.
  2. Gasesc si eu pe cineva cu un k7 de 1000 sa imi masoare si mie axul roata fata din piulita in piulita si axul spate la fel? Imi trebuiesc cotele sa pot monta niste protectii de jambe/bascula cu tija filetata si trebuie sa stiu lungimile axurilor. Daca e careva care are miar...astept un PM sau sa imi zica aici. Multumesc frumos.
  3. Amenda 180 de lei pt cauciuc si talon suspendat
  4. Intre romana si universitate la hotel rex, ora 1.30 noapte. Oprea tot ce era pe 2 roti
  5. 180/55 scrie si la mine..tot srad este. eduard ai pm
  6. Deci..vineri seara in urma unei actiuni a pulitiei rutiere in colaborare cu arr, al vostru coleg a ramas fara talon. Motivul actiunii a fost ca cetatenii s-au revoltat din cauza zgomotului produs de motociclete seara tarziu. De aceea am nevoie de putin ajutor. As avea nevoie de o toba stock de gsx-r, este cea in flansa cu 3 prezoane, si de un cauciuc de 180/55...fix cel din carte. As vrea sa termin rarul in perioada de 15 zile cat tine dovada, ca daca nu ijmi va trimite talonul in BZ acolo unde este inmatriculata mobra. Cine are si ma poate ajuta cu toba si cauciuc....contracost, as fii tare recunoascator.
  7. Deci..vineri seara in urma unei actiuni a pulitiei rutiere in colaborare cu arr, al vostru coleg a ramas fara talon. Motivul actiunii a fost ca cetatenii s-au revoltat din cauza zgomotului produs de motociclete seara tarziu. De aceea am nevoie de putin ajutor. As avea nevoie de o toba stock de gsx-r, este cea in flansa cu 3 prezoane, si de un cauciuc de 180/55...fix cel din carte. As vrea sa termin rarul in perioada de 15 zile cat tine dovada, ca daca nu ijmi va trimite talonul in BZ acolo unde este inmatriculata mobra. Cine are si ma poate ajuta cu toba si cauciuc....contracost, as fii tare recunoascator.
  8. Problema este din carburatoare, este posibil ca un cui pontou sa nu mai inchida cum trebuie si sa iti inunde camera de ardere...asta este una...doi......amestecul este bogat in benzina, putin aer...iar la decelelare, iti baga benzina cu japca in bujie, o uda...si cam asta e.Fugi la un mecanic cu ea, o carburatie facuta conform manualului.....si se rezolva problema.
  9. multumesc frumos Domnule George, exact asta s-a intamplat. Am dat bateria de carburi la curatat si sper sa se rezolve problema. Multumesc inca odata.
  10. din rezervor iese un furtun si intra in carburatoare, furtunul ala e sectionat in 2....si pe la jumate e pus un filtru de benzina
  11. Ieri am iesit cu suzeta mea...si dupa vreo 150 de km, cand am intrat in oras....am observat ca la plecarea de pe loc se subtureaza, da sa se opreasca si nu are vlaga in ea.Ca sa pot pleca cu ea de pe loc fara sa faca cestia asta, trebuie sa o accelerez peste 3000. Daca se pune in mers nu are nici o problema, in sarcina trage. Saptamana trecuta am schimbat filtrul de benzina, am pus unul mai mare, sa fie oare de la filtrul ala ca ai baga prea multa benzina? Ideea e ca atunci cand face chestia asta...miroase si a benzina. Este vorba de un SRAD din 1997.Daca aveti vreun sfat sau sugestie....as ramane recunoscator.
  12. Ieri am iesit cu suzeta mea...si dupa vreo 150 de km, cand am intrat in oras....am observat ca la plecarea de pe loc se subtureaza, da sa se opreasca si nu are vlaga in ea. Daca se pune in mers nu are nici o problema, in sarcina trage. Saptamana trecuta am schimbat filtrul de benzina, am pus unul mai mare, sa fie oare de la filtrul ala ca ai baga prea multa benzina? Ideea e ca atunci cand face chestia asta...miroase si a benzina. Daca aveti vreun sfat sau sugestie....as ramane recunoscator.
  13. am gasit oglinda, dar din pacate e de dreapta, nu cred ca te ajuta.
  14. am eu pe acasa o oglinda de k6 de 1000, cred ca se potriveste. O caut si iti scriu pe messenger
  15. fa cum am zis eu tinere...fa-ti actele pe ea, baga benzina...si scoate-o un pic la dezmortit....mobra ta e stata si daia face asa
×
×
  • Creează nouă...