Marius R Postat Februarie 2, 2016 Share Postat Februarie 2, 2016 Salut baieti, De pe ce KTM este furca asta fata? Sistemul de franare e Brembo si ma interesa ce placute de frana trebuie, semeringuri furca samd cum pot afla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capusang Postat Februarie 2, 2016 Share Postat Februarie 2, 2016 Salut baieti, De pe ce KTM este furca asta fata? Sistemul de franare e Brembo si ma interesa ce placute de frana trebuie, semeringuri furca samd cum pot afla pare la fel cu cea de pe KTM LC4 2000. nu e USD, si e de 50 mm. Masoara cartusu. Daca axul de la roata se prinde cu surub (nu cu piulita) cam aia e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red Postat Februarie 2, 2016 Share Postat Februarie 2, 2016 motoreta asta am vrut eu sa o cumpar sa o stapanesti sanatos cum se simte pe offroad? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Februarie 2, 2016 Autor Share Postat Februarie 2, 2016 @capusang: merci fain pt sfat -- se prinde cu surub..dar are o saiba dubioasa pe acolo nu e ceva OEM clar. @red: merci foarte mult pt urare!...am mai avut transalp pana acum si desi l-am dat mereu mi-a placut. Motocicleta momentan are rebound ul budios pe amortizorul spate -- dar cred ca nu e nimic din ce nu se poate rezolva. Sunt multe chestii marunte ce trebuie rezolvate, dar va fii o placere sigur! Sper sa gasesti si tu ceva ce sa iti placa pana la urma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 s-ar putea sa fie wp50 extreme,cu asta erau echipate 620-urile in 94-96. placutele s-ar putea sa fie cele standard de ktm. fa-le si tu o poza sa le vedem mai bine, eventual trage si o masuratoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Februarie 3, 2016 Autor Share Postat Februarie 3, 2016 pe furca e stantat ca data de productie 1998. Nu stiu daca provide de pe 620 sau 640 -- aici sper sa ma ajutati voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capusang Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 da jos placuta, dute la cei cu piese auto. acolo ti-o masoara si iti spun ei ce tip de placuta e si pe ce modele merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Februarie 3, 2016 Autor Share Postat Februarie 3, 2016 Saiba asta e normala?!...mie nici ea nici surubul nu imi par OEM fitting Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 saiba nu e OEM, surubul original are un guler mai lat. placutele sunt standard de ktm, ca idee poti intreba de ktm 525 exc 2006. daca roata e tot de ktm discul ar trebui sa aiba un locas special pt magnetelul kilometrajului. asta pentru topical cu bordul » Post actualizat in 03 Feb 2016 20:15 am incercuit cu galben locatia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Februarie 3, 2016 Autor Share Postat Februarie 3, 2016 Sar mana mult! Magnetul in am. Bordul il am. Trebuie doar sa ii pun probabil alta baterie si sa il leg la instalatia electrica a motocicletei (Honda Transalp) in asa fel incat sper eu sa imi arat distante si viteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 poti folosi powerul de la iluminarea bordului de transalp, e singurul ce iti trebuie din vechea instlatie, mai departe, ceilalti martori (semnal, f lunga etc) nu ii poti afisa pe bordul asta, trebuie sa construiesti un panou additional. exista si un support de bord ce are locas pt semnal si f lunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate