vld_bc Postat Februarie 14, 2016 Share Postat Februarie 14, 2016 (editat) Salutare! Cunoaste cineva motorul asta de la vanzare? http://olx.ro/oferta/honda-varadero-xl-125-ID4hps4.html As vrea sa-l cumpar dar poate ma puteti ajuta cu ceva informatii despre motor sau despre vanzator! Multumesc! Editat Februarie 14, 2016 de vld_bc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hajny Postat Februarie 14, 2016 Share Postat Februarie 14, 2016 Nu mai este nici un anunt valabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 14, 2016 Share Postat Februarie 14, 2016 Salutare! Cunoaste cineva motorul asta de la vanzare? http://olx.ro/oferta/honda-varadero-xl-125-ID4hps4.html As vrea sa-l cumpar dar poate ma puteti ajuta cu ceva informatii despre motor sau despre vanzator! Multumesc! dau doua telefoane si revin cu un post aici.stiu si motorul,pe om l-am cunoscut acum cativa ani,de vazut nu l-am mai vazut de mult timp.dar revin cu info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Februarie 15, 2016 Autor Share Postat Februarie 15, 2016 revin cu info. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 Motorul il stiu,a fost al unui prieten acuma cativa ani (~4-5 !?! ), care a vandut-o la o fata. De acolo nu mai stiu nimic de motor,in afara faptului ca acuma ii in posesia unui baiat de 17-18 ani, despre care nu stiu nimic, in afara faptului ca locuieste intr-un sat de langa Targu Lapus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 @vlad:sanyes era sursa mea, deci cam aia e. nu are sens sa bați drumul pana aici se pare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Februarie 15, 2016 Autor Share Postat Februarie 15, 2016 Multumesc de informatii @sanyes! » Post actualizat in 15 Feb 2016 20:46 nu are sens sa bați drumul pana aici se pare. De ce zici asta...sa nu fi fost motorul intretinut sau sa nu fie actualul proprietar de incredere? Mie de asta imi este frica...sa nu ma trezesc ca iau moto si nu.l pot trece pe numele meu...eu ajung sambata si nu pot pleca cu certificatul fiscal si trebuie sa astept sa mi.l trimita el. Din ce am inteles de la el motocicleta este pe numele tatalui sau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate