rrcosmin Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 Salut, Vreau sa inchiriez un spatiu, ceva acoperit unde sa-mi tin motoreta, in Brasov (oras, nu imprejurimi). Daca stiti pe cineva sau mai aveti locuri prin garaje... va rog sa ma anuntati. Tel: 0753.399.209 Mersi. » Post actualizat in 16 Feb 2016 09:04Mai trec prin racadau in drum spre izvor si stiam ca sunt niste garaje cu numere de telefon pe ele. Am sunat, s-au dat toate. Nu stiti pe unde ar mai putea fi garaje de genul pe aici prin brasov? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Bichir Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 In steagu la blocul semiluna, langa tribunal sau la unirea mall. Dai o fuga pana acolo, gasesti numere de teefon pe garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rrcosmin Postat Februarie 16, 2016 Autor Share Postat Februarie 16, 2016 In steagu la blocul semiluna, langa tribunal sau la unirea mall. Dai o fuga pana acolo, gasesti numere de teefon pe garaj Asta-i atitudinea! Multumesc frumos!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_doe Postat Februarie 17, 2016 Share Postat Februarie 17, 2016 pe Str. Sitei cu AL. Ioan Cuza. Este in capatul curtii ( accesul este pic anevoios, insa garajul arata foarte bine. Incap lejer, 6 motoare, acum sunt 2. Este al unei tanti careia i-ar prinde bine banii. Este foarte curat, ciment pe jos, nu ploua nu ninge, este inchis; desi e imposibil sa iti scoata cineva motocicleta de acolo daca blochezi ghidonul ) Nu este incalzit. Chiria de motor este 50 de lei pe Luna Cei interesati PM..si va dau nr de tel al femeii sa vb direct cu ea :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 Asa mult este chiria pentru inchiriere garaj? În unirea cat costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rekaller Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Asa mult este chiria pentru inchiriere garaj? În unirea cat costa? In Unirea am fost eu acum 3 ani sa intreb si pe loc era 200 ron/luna. Pe un loc intra lejer 2 moto, e supravegheat cu camere. Daca chiar te intereseaza mai in detaliu biroul de administratie este la ultimul etaj , poti intreba gardienii si te duc ei la birou O alta idee (daca stai la bloc) este sa intrebi seful de scara/administratorul de bloc de spatiul de anexe si sa ii propui o chirie modica, am niste amici care au procedat si asa. » Post actualizat in 25 Feb 2016 15:16 Salut, Vreau sa inchiriez un spatiu, ceva acoperit unde sa-mi tin motoreta, in Brasov (oras, nu imprejurimi). Daca stiti pe cineva sau mai aveti locuri prin garaje... va rog sa ma anuntati. Tel: 0753.399.209 Mersi. » Post actualizat in 16 Feb 2016 09:04 Mai trec prin racadau in drum spre izvor si stiam ca sunt niste garaje cu numere de telefon pe ele. Am sunat, s-au dat toate. Nu stiti pe unde ar mai putea fi garaje de genul pe aici prin brasov? Daca afli ceva si e prin steagu aproape de Piata Astra da-mi un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rrcosmin Postat Februarie 25, 2016 Autor Share Postat Februarie 25, 2016 In Unirea am fost eu acum 3 ani sa intreb si pe loc era 200 ron/luna. Pe un loc intra lejer 2 moto, e supravegheat cu camere. Daca chiar te intereseaza mai in detaliu biroul de administratie este la ultimul etaj , poti intreba gardienii si te duc ei la birou O alta idee (daca stai la bloc) este sa intrebi seful de scara/administratorul de bloc de spatiul de anexe si sa ii propui o chirie modica, am niste amici care au procedat si asa. » Post actualizat in 25 Feb 2016 15:16 Daca afli ceva si e prin steagu aproape de Piata Astra da-mi un semn Sigur. Eu deocamdata am gasit ceva, culmea, la proprietara apartamentului unde stau. Mai gasisem cateva anunturi pe http://www.multecase.ro/inchirieri-spatii-industriale-in-brasov. Unul era chiar bun. Undeva pe str. Vidin, intrare din strada, 20m², cand a auzit de o motoreta spunea sa ii dau cat o fi, numai ca nu ii mai gasesc anuntul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate