pintiliciucsergiu Postat Februarie 17, 2016 Share Postat Februarie 17, 2016 Bună ziua,vreau doar să va arat ceva frumos și dacă îmi puteți spune cam la ce preț s ar putea vinde (nu știu dacă mi am ales bine locul pt poist ) vestă a fost găsită între un bazar de haine era sub bulendre sh! Cred ca a ținut de noroc » Post actualizat in 17 Feb 2016 06:39 Rog operatorii să mă anunțe dacă nu am postat unde trebuie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan.Andrei Postat Februarie 17, 2016 Share Postat Februarie 17, 2016 Saracul indian ... cred ca l-a durut serios cand i-au luat pielea ) On topic: arata foarte bine pentru ceva gasit la sh, ai avut noroc ca nu a sutit-o vreo bunicuta in cautare de chilipiruri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pintiliciucsergiu Postat Februarie 17, 2016 Autor Share Postat Februarie 17, 2016 ) da mân și are și piele de șarpe ) aștept cu nerăbdare să ies cu ea și motorul..pff..am căutat tot nețul poate opiate îi găsesc un preț dar nimic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carolyn Wu Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Vesta din piele frumos, interesat în ea. ____________ GIRLvow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate