Gajo_Dilo Postat Februarie 26, 2016 Autor Share Postat Februarie 26, 2016 Da,credeam ca macar atata lucru ai verificat inainte de a cere ajutor... De fapt nu nuca" se gripeaza si pedala pe ax.mai ales cand se mai sprijina moto pe ea! Bine ca s-a rezolvat pana la urma! Man am verificat pedala cu mana oleaca avea destul joc si din cauza aia nu am demontat o pt verificari mai indetaliate,cum spuneam `Nuca sau cum ii zice acolo la imbinarea aia era inchilata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 Lol ! Cred ca ai fost asa de usurat ! Si faza ca puteam s-o fac si eu acasa.... s-a vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Februarie 27, 2016 Share Postat Februarie 27, 2016 Si alex en a zis ca e cutia defecta,te duceai la el si iti punea sa schimbi cutia . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gajo_Dilo Postat Februarie 28, 2016 Autor Share Postat Februarie 28, 2016 Si alex en a zis ca e cutia defecta,te duceai la el si iti punea sa schimbi cutia . lol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 28, 2016 Share Postat Februarie 28, 2016 Da, ai avut parte de un mecanic onest. Altul poate vedea cauza si zicea "las-o aici s-o desfac" si te taxa pt o reparatie de cutie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gajo_Dilo Postat Martie 8, 2016 Autor Share Postat Martie 8, 2016 Da, ai avut parte de un mecanic onest. Altul poate vedea cauza si zicea "las-o aici s-o desfac" si te taxa pt o reparatie de cutie! da asa e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Martie 8, 2016 Share Postat Martie 8, 2016 Si alex en a zis ca e cutia defecta,te duceai la el si iti punea sa schimbi cutia . Esti un fel de prezicator sau de unde stii ce ziceam eu? Maine de exemplu ce o sa zic la clientul care mi.a adus un Valkyre sa.l repar? Ia sa auzim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate