Limelight Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 Buna ziua tuturor, mi-a fost daramata motocicleta, daunele fiind - scut teava de esapament indoit, codita zgariata. Caut oferte pentru indreptare/inlocuire scut, revopsire codita + alte servicii daca mai este cazul. Va multumesc! Am poze cu daunele, dar sunt la munca momentan si nu le pot descarca, pentru un eventual pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 poze ca poze.... da macar un model si un an de fabricatie?? sau nici pe alea nu le poti descarca?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Limelight Postat Februarie 22, 2016 Autor Share Postat Februarie 22, 2016 Greseala mea. Yamaha ybr 250 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate