Sari la conținut

Limelight

Membru
  • Număr conținut

    145
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    limelightt@yahoo.com
  • Skype
    limelightt

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    Iulie 2015
  • Motocicleta
    Yamaha YBR 250

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha YBR 250
  • Interests
    Video image editing, motorcycles, swimming, gaming.

Vizitatori Recenți Profil

618 citiri profil

Limelight's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Buna ziua tuturor! Caut si eu prin sector 6 o vulcanizare unde mi se poate scoate un cui din roata spate + aplicare petic. Tot sun si dau mesaje pe unde am gasit pe net, si nimic, sunt ignorat complet. Va multumesc frumos!
  2. Buna ziua tuturor! Ultima data cand am cautat cat mai costa un casco, era acum 5 ani cand am cumparat primul motor. Acu’ am una noua ( si cu numere rosii momentan ) si ma arde foarte tare curiozitatea cam ce preturi mai sunt. Avand numerele rosii nu ma lasa sa imi calculez singur. Voi aveti casco? Cam cat ati platit pentru el? Merci frumos si o zi buna.
  3. Buna ziua, ma numesc Florian si am 23 de ani. Imi place sa ma plimb cu bicicleta in timpul liber, in general in jurul digului de la Crangasi si prin Chiajna ocazional. Am o bicicleta no-name, cu un nivel de echipare modest ( Cadru Sintero-Sprint si echipare Shimano altus + V-brake-uri shimano XT, doar in caz ca este cineva interesat ) si sunt curios daca exista colegi de forum care se plimba in aceeasi zona si carora le surade ideea de plimbare in grup ocazional. Sunt deschis si altor optiuni de plimbare in zilele in care nu lucrez .
  4. o.O Ma, dar... Eu am fluturas de la ei, si inca sunt in crangasi.
  5. Buna ziua. Am ramas in drum cu motocicleta, cu cablul de ambreiaj rupt complet. Un service care ma poate tracta va rog? Multumesc!
  6. Buna seara tuturor! Pentru prima data voi schimba placutele de frana ale motocicletei mele. Detin o Yamaha YBR 250 din anul 2008 si as vrea sa cumpar placute de la Yamaha, dar nu pot gasi nicaieri o oferta! Daca ma poate ajuta cineva, as aprecia . Daca nimeni nu stie, va rog, recomandati-mi alte placute. Frana spate este pe tambur .
  7. Eu am avut experiente placute din punct de vedere al pretului si livrarilor, exceptie facand un singur articol, care nu a ajuns. Am primit banii inapoi pentru el, si dupa vreo 7 luni m-am trezit cu coletul in cutia postala ( mie nici nu imi mai vine aviz, mi le pun direct in cutia postala )... Cred ca a zburat singur pana in Romania :-??. Ideea pentru mine a fost clara totusi. Chinezariile sunt chinezarii. Se dezmembreaza repede de tot. Am comandat o carcasa de telefon care s-a rupt in 24 de ore, niste card knife-uri, din care unul s-a rupt cand am incercat sa deschid cu el celalalt colet ajuns, iar unul cand am taiat un castravete (restul de 3 le-am facut cadou ). La fel de repede s-au dezmembrat si niste bratari cumparate. In concluzie am cumparat doar nimicuri, de curiozitate, iar calitatea lor a fost egala cu pretul platit ( n-am dat mai mult de 3$ pe ceva ).
  8. Buna ziua tuturor, mi-a fost daramata motocicleta, daunele fiind - scut teava de esapament indoit, codita zgariata. Caut oferte pentru indreptare/inlocuire scut, revopsire codita + alte servicii daca mai este cazul. Va multumesc! Am poze cu daunele, dar sunt la munca momentan si nu le pot descarca, pentru un eventual pret.
  9. Eu la medlife am intrat, am spus ca vreau fisa pt carnet, mi-au dat fisa, m-am plimbat prin 7 cabinete si 45 de minute mai tarziu aveam fisa stampilata... 65-85 lei nu mai stiu cat a fost.
  10. Buna ziua tuturor . Detin o YAMAHA YBR si am gasit pe internet website-ul celor de la "Dual Motors", care spun ca au service autorizat Yamaha. As vrea sa stiu daca a avut cineva experiente la service-ul lor. As vrea sa imi duc motocicleta pentru o verificare generala in special, si eventual schimbat niste consumabile. Va multumesc si o zi buna.
×
×
  • Creează nouă...