NakedDude Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 Salut, https://www.youtube.com/watch?v=G0wW7gHsKo4 Fiind primul meu meet up, pot spune ca a fost o experienta foarte placuta cu toate ca organizarea a lasat de dorit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru87 Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 BETON !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Mi s-a cam ridicat parul de pe maini la unele faze ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NakedDude Postat Februarie 26, 2016 Autor Share Postat Februarie 26, 2016 Mi s-a cam ridicat parul de pe maini la unele faze ) imagineaza-ti mie, fiind primul meet up la care am participat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate