Sari la conținut

mihai.sandu

Super Membru
  • Număr conținut

    848
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mihai.sandu

  1. Salutare, oameni buni. Nu am mai trecut pe aici de cand eram mic, dar am reusit sa gasesc userul si parola. Eu si cu alti cativa baieti Aprilisti Pegasisti (si nu numai) ne gandeam sa organizam o treaba socoteala pe 19-20-21 iunie undeva pe langa Transalpina, ca sa putem apoi sa facem o tura pe Strategica. Evident, in bine-cunoscutul stil Aprilist-Pegasist, la intalniri poate veni oricine, cu orice motor, primim si masini. Practic poate sa vina oricine e baiat de comitet, dar voi stiti deja asta. Ceva doritori?
  2. Arata smecher rau singlespeed-ul argintiu!
  3. Pe ala cu aparatoarea de plastic il iertam, ca are Ultegra vechi cu 10 pinioane, dar Bianchi ala arata jenant... Bine macar ca nu i-a pus pipa din aia reglabila.
  4. Da, m-am mai uitat inca o data si sigla e in picioare. Nu stiu de ce mi s-a parut mie rasturnata ) Oricum, m-ai facut curios cu mecanicul. Cum ai stabilit ca e cel mai bun din Romania? E vreun concurs, ceva? @l.u.v , are importanta pentru ca bicicletele de sosea au pipa in jos, iar cele de offroad (mtb) au pipa in sus. Cel putin asa vin din fabrica.
  5. Pai vezi ca e rasturnata. Inclusiv sigla FSA e cu capul in jos.
  6. Ah, nu stiam ca sunt ale tale. Mi se pare mie sau pipa de pe Moser e si rasturnata?
  7. Frumos tare Moserul, dar nu inteleg de ce i-a pus pipa si ghidon de bicicleta moderna. De Willier-ul de alaturi, cu Mavic Cosmic nu mai spun...
  8. Legat de naveta, eu am constatat fara sa vreau ca obtin un timp foarte similar, indiferent de ce bicicleta folosesc. Pe cea de carbon de 7.3 kg, cu Ultegra 2x11, rezolv naveta cam in 16-17 minute, in functie de trafic. Cu MTB full-suspension de 14 kg o rezolv cam in 18-19 minute, in functie de trafic. Asa ca le-am pus pe ambele la pastrare si acum fac naveta cu un Norco City Glide, cu transmisie cu 2 viteze, automata Ca tot a venit vorba, sunt ceva pasionati pe aici de cursiere foarte vechi? Cea rosie (grena) e din '79, cea alb cu albastru e din '85.
  9. Eu bag. Weekendul trecut am fost la offroad, in schimb. Am facut asta:
  10. Vine un miros de hate dinspre Cluj. Vallach, stii ceva despre asta?
  11. Eh na, nu toti fac asta. Eu inca fac naveta cu bicicleta mea de antrenamente/naveta, un Specialized Tarmac din carbon, cu jante din carbon, tija de la sa si saua din carbon, ghidon si pipa din carbon, care are groupset Ultegra si sub 8 kg.
  12. Al cui stand de fite? Nu as merge chiar atat de departe, dar cred ca m-as incadra la fite de incepatori )
  13. In alta ordine de idei, daca Vallach chiar scoate medie de 24 kmph cu trafic si o bicicleta foarte slaba (no offense) sunt curios ce ar face in conditii de concurs cu o bicicleta din aia pe care o uraste el.
  14. Nu reusesc sa inteleg de ce atata hate pentru oamenii care dau multi bani pe biciclete. Dar cei care isi pun jante scumpe pe masini? Dar cei care isi cumpara mobila scumpa? Dar cei care isi cumpara haine de la designeri? Sunt atat de multe chestii mult mai inutile decat bicicletele scumpe, sunt convins ca fiecare dintre noi arunca banii pe ceva aiurea. Sa intreb ce parere aveti despre hainele / echipamentul pentru bicicleta? )))
  15. Nu toata lumea locuieste in tari din lumea a treia, u de se fira biciclete ziua in amiaza mare. Pe de alta parte, eu merg cu bicicleta pentru ca imi place, nu incerc sa obtin niciun fel de performanta. Cu cat e mai performanta, cu atat pot sa ma plimb mai mult fara sa fac mai mult efort si fara sa ma enervez in caz ca nu merge cum trebuie. Atat de simplu e pentru mine.
  16. Sigur, daca lucrezi pe 1500 ron si ai bicicleta de 5000 de euro, clar ca e ceva deplasat. Dar sunt unii oameni care pur si simplu au foarte multi bani si de exemplu daca ai masina de 100.000 de euro, nu ti se pare ciudat sa dai 5000 pe o bicicleta cu care mai iesi in weekenduri, chiar daca nu mergi cu ea la concursuri. Pe cealalta parte mai sunt si oameni care pur si simplu sunt pasionati. La fel cum unii strang ultimii bani ca sa ii bage in masini sau motociclete, asa e si cu bicicletele. Eu in general mi le-am facut singur din bucati, foarte putine biciclete le-am cumparat deja construite si asta doar pentru ca natura serviciului imi usureaza treaba asta. Pe de alta parte, cumpara cineva un Specialized Tarmac? )
  17. @gn77b , inca mai am cadrul ala pe undeva prin magazie, dar am cam cazut in pacat cu un Specialized Tarmac care mi-a luat ochii grav de tot ) Dupa ce i-am schimbat ghidon, pipa, sa, tija sa, jante cu unele din carbon, am reusit sa o aduc la 7.6 kg, dar asta cu un groupset ultegra mai vechi pe care il aveam prin magazie. Daca ii pun ultegra modelul nou sunt convins ca mai scad vreo 300g, dar nu as vrea sa ma cert iar cu femela.
  18. Pai depinde, ca daca e una de velodrom, o scoti destul de usor sub 7. Cand trebuie sa adaugi schimbatoare si foi si pinioane si deraioare si frane e mai greu )
  19. @fra'su , suna porno ce zici tu acolo! Ce utilaj ai? Gn77b la 9.3 nu poti sa zici ca e foarte grea. Acum depinde si pentru ce o folosesti...
  20. Intr-o discutie total separata, sunt si eu curios daca e cineva pe aici disperat sa aiba bicicleta cat mai usoara. Cam ce greutate au utilajele voastre?
  21. Foarte tare traseul! Cat ti-a luat sa il faci?
  22. In sud, aproape de granita cu Grecia. Jumatate in regiunea Pazardjik si jumatate in regiunea Smolean. https://www.google.com/maps/place/4633+S%C4%83rni%C8%9Ba,+Bulgaria/@41.68974,24.0077723,11.87z/data=!4m5!3m4!1s0x14ab83f6c701a7bb:0xa00a014cd0d8dd0!8m2!3d41.74081!4d24.0200146
×
×
  • Creează nouă...