bubu Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 salutari!! vreau sa fac si eu o comanda pentru un alternator si alte cateva chestii la www.russian-spares.com vreau sa stiu si eu daca sunt de incredere. stiu ca a mai fost o discutie despre asta dar nu mai gasesc topicul, stiu ca erea un tip care chiar a vb cu cineva de acolo si vreau si eu sa stiu cum platesti in cat timp iti vin piesele si tot felul de amanunte de genu asta va multumesc anticipat abia astept sa vina primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 cred ca zici de asta: /index.php?showtopic=65190 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubu Postat Decembrie 27, 2006 Autor Share Postat Decembrie 27, 2006 da dar la astia nu vad nici un alternator intradevar preturile sunt super sa tot faci comenzi dar nu au ce imitrebuie mie mai stiti vre unu ceva adrese? a facut cineva comanda aici?www.russian-spares.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate