axi Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 (editat) Salutare Nu v-ar interesa ceva piese pentru a va prepara un chooper?? Am o honda cb,s-a terminat setu, nu mi-o io nimeni si m-am gandit o bag la dezmembrare!! -Fata sau telescoapele de pe ea (sunt pe ulei , merg stas, frana p disc cu tot cu pompa, roata e in 5 spite, PE 19) -ROATA SPATE +BASCULA CU completa tot ca cea din fata rezervor asemanator cu cel de ij ,dar mai misto.. Am uitat, fata o dau cu tot cu bord Daca va intereseaza contactati-ma la 0728627616 pe messs nu prea intru Pretul nu e batut in cue Daca luati tot ce am, le dau cu 3,5 bulioane dak nu le dau si pe bucati, dar l un pret mai mare Sarbatori fericite Fata e aia d pe avatar Chiar nu va intereseaza??? Am nevoie mare de bani... Editat Decembrie 27, 2006 de axi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 pune si tu niste poze.sa vedem marfa.asa suna bine.chiar ma tenteaza niste telescoape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 Da...pune niste poze, si niste preturi la piese in parte...m-ar interesa amortizoarele de pe spate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 pe mine ma intereseaza sistemul de franare de pe spate (pompa, etrier, disc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubu Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 pe cea din fata cat vrei? ma intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 cu cat dai toata fata? te rog raspunde pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 mie mi-l tre tot pune poze cu mobra si mai vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 CB de cati cc? cqarburatoarele m-ar interesa daca motorul este de peste 600 cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Ianuarie 4, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2007 Deci cadru, motorul tobele, TOT le-am dat cu 3 mil. cam ieftin...motoru era bicilindric d 400.cb (chooper) fATA cu tot ce era pe ea am dato la cine ma contactat primul, adica lui bubu.e aproape pe drum.. Multumesc ....topic inchis!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 bravo mai axi, asa se fac afacerile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubu Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate