Akbert Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 Salutare, in aceasta saptamana ajung la Roma, pentru cateva zile. In programul meu va intra cu siguranta o sesiune de cumparaturi moto. Ma intereseaza ceva magazine cu echipament moto dar si accesorii. Poate cineva sa recomande ceva magazine cu preturi rezonabile si gama cat mai variata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NakedDude Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 eu mi-am cumparat multe chestii de la Marocchi Moto, pe langa via prenestina. proprietarul (daniele) e un tip foarte de treaba si disponibil. are multe produse ieftine si de calitate. recomand cu incredere. (poti sa-i zici ca te-a trimis Daniel ) ) Napoleoni Moto mai este, pe langa via Anagnina Un alt magazin cu o gama larga de produse ieftine este Motorstock in via dei Cerchi. Undeva prin afara romei la Santa Maria della Mole este alt magazin cu o gama larga de produse (si motociclete) Motofollia Racing. De la toate am cumparat cate ceva si m-am gasit bine (calitate, pret, cordialitate) Acum depinde si in ce parte a romei ajungi. Sper ca ti-am putut fi de ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Akbert Postat Martie 1, 2016 Autor Share Postat Martie 1, 2016 Multumesc pentru informatii. nu ma voi putea deplasa in afara orasului. am sa le caut pe cele recomandate de tine. unele par sa fie destul de aproape de zona in care voi fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NakedDude Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 okey. ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RăzvanCătălin Postat Mai 3, 2020 Share Postat Mai 3, 2020 Salutări tuturor Ma poate ajuta cineva cu un rotor de cagiva w16 600cc Cod rotor FP8313 KOKUSAN JAPAN Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate