costinell Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 Are cineva informatii despre Beta Alp 4.0? model 2013 e un fel de Tricker? motorul se zice ca este de pe DR350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinell Postat Martie 2, 2016 Autor Share Postat Martie 2, 2016 ba da, am luat un wr250R, doar ca imi place mie mai mult si cred ca o rechizitionez, nu mai imi vine sa ma urc pe transalpsi mi-a atras atentia asta din cauza ca e mai joasa din fabrica, am vb cu cineva care a avut-o pt nevasta-sa si e f ok de incepatori este si cu roti de enduro, uite http://www.bikez.com/motorcycles/beta_alp_40_2012.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 Beta a folosit motorizarea de 350 de la suzuki pe o serie de modele proprii pentru care au fost cateva declinari ajunse si pe piata RO (Beta ALP, Beta EURO,...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate