elis Postat Mai 13, 2004 Share Postat Mai 13, 2004 Execut si repar carene ,aparatori si alte accesorii din material compozit.(fibra de sticla si kevlar-carbon) e-mail silviu@kn.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Mai 13, 2004 Share Postat Mai 13, 2004 salut, eu am un gsx f si as vrea sa-i fac o modificare la far, am 2 proiectoare si poate facem o masca mai frumoasa.... ce zici? da-mi si adresa ta sa trec pe la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Mai 19, 2004 Share Postat Mai 19, 2004 Execut si repar carene ,aparatori si alte accesorii din material compozit.(fibra de sticla si kevlar-carbon) e-mail silviu@kn.ro ti-am trimis e-mail (parbriz si carena tip ducati monster) si nu am primit raspuns..........ce sa inteleg ca nu se poate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sepuku Postat Mai 20, 2004 Share Postat Mai 20, 2004 Am si eu un zx4r si am carena din fatza, de la far sparta si lipsesc si cateva bucati din ea... da-mi si mie un pret aproximativ, cam cat imi iei sa o "cosi"?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate