markyinxs Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 Stie cineva unde pot gasi manusi Probiker PRX-6? am avut o pereche 2 ani si mi-au placut foarte mult. au protectii decente, ventilatie buna si sunt foarte subtiri, pielea de cangur da o senzatie foarte buna de control. as vrea sa mai cumpar o pereche dar nu mai gasesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jaman Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 Ai putea sa incerci si PRX-4.Eu am din 2008 si sunt multumit de ele.Tot piele de cangur si sincer,m-am tot uitat peste alte modele,astea care le am acum le consider cele mai bune.Am in palma niste intarituri extraordinare.M-am dus taras pe burta,un pic au cedat-raschetat+descusut.In rest,pret raportat la calitate,foarte bun...erau atunci 80+ de euro.Am prins promotie si le-am luat cu 30 de euro.Numai si spor la ales. » Post actualizat in 04 Mar 2016 07:19Numai bine si spor la ales... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
markyinxs Postat Martie 4, 2016 Autor Share Postat Martie 4, 2016 Multumesc pentru idee. insa nici prx-4 nu gasesc de cumparat pe net. sunt doar de la prx-9 in sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate