Sari la conținut

markyinxs

Membru
  • Număr conținut

    233
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de markyinxs

  1. multumesc pentru rabdare si pentru timpul alocat. scuze pentru deranj. se poate sterge topicul. am inteles ideea cu mosfetul, doar vreiam sa rezolv treaba fara sa astept o luna si daca se poate un pic mai ieftin. asta e tot. scuze inca o data.
  2. pai de data asta am cautat sa iau releul de la o firma si nu de pe olx. ma gandeam ca totusi dau factura, nu poate sa fie facatura. voi ziceti ca nu e asa. atunci daca gasesc oferte cu peste 400 lei sunteti siguri ca releul va fi original? asta sa fie singurul criteriu? releul de la wemoto este de peste 450 de lei si nu e original. m-am uitat pe pagina din anglia si scrie acolo ca e aftermarket. unde gasesc in tara releu original nou?
  3. salutare. asta e ok? https://www.motobikeshop.eu/ro/releu-incarcare-yamaha-r1-r6
  4. multumesc pentru idee, dar nu stiu ce echivalenta sa fac. pe releul meu scrie SH650A-12. nu stiu ce corespondent sa caut pentru FH.
  5. nu vreau sa fac rau nimanui. daca era asa nu ma mai preocupam sa schimb releul de incarcare la o mobra pe care o vand. o vindeam asa cu releul defect ca nu se vedea la proba. nu sunt genul ala de individ. am scos mobra de la vanzare, am facut atunci un topic aici despre problema cu releul, oameni bine intentionati mi-au zis ce sa verific. am facut toate verificarile fara tensiune atunci. am cumparat un releu de 130 lei de pe OLX. aici am gresit. e no name, fata de releul original, pe asta nu scrie nimic pe el, nici o virgula macar. s-a prajit la proba. asta e. acum am facut si verificarile cu tensiune. rezultatele sunt cam astea: -intre fazele statorului sunt cam 64-70 de volti. la toate cam la fel. trebuia cam 50-70 volti, deci e bine. -cu motorul oprit intre fazele statorului e rezistenta de 0.8 ohmi. trebuia sa fie intre 0,5 si 2 ohmi, deci e bine. -am masurat si rezistenta intre fiecare faza a statorului si carcasa motorului. nu e sub 100 de ohmi, depaseste scala, deci nu sunt in scurt. si asta e bine. pana la urma se pare ca releul noname pe care l-am luat era prost. o sa iau altul. variante ar cam fi astea 2: http://www.motopiese.ro/ro/produse/1995-2002-2088 si http://www.wemoto.ro/bikes/yamaha/yzf_600_r_thundercat/98-01/picture/regulator_rectifier/ luate din afara ar fi mai scumpe ca s-ar adauga transportul. stie cineva ceva de motopiese.ro ? prezinta incredere ? SH nu cred ca o sa iau, mai ales daca exista suspiciuni ca voi umple forumul de mizerii dupa aceea. nu e firea mea. multumesc tuturor pentru ajutor.
  6. nu am verificat atunci cu motorul pornit pentru ca mufele sunt sub rezervor. daca scot rezervorul nu are mobra benzina si nu porneste. cu rezervorul montat nu am eu cum sa umblu la mufe. asta nu stiu cum sa fac.
  7. o sa il mai verific o data zilele astea. sa prind un pic de soare ca azi mi-au inghetat mainile.
  8. statorul l-am verificat acum ceva vreme, cand am verificat si releul. atunci am verificat la rece, fara tensiune, am masurat rezistentele intre faze, asa cum imi spusese un coleg pe forum.
  9. am gasit pe ebay, dar e cam 160 de dolari cu transport cu tot. http://www.ebay.com/itm/SHINDENGEN-MOSFET-FH020AA-REGULATOR-RECTIFIER-KIT-REPLACES-FH012AA-/380704480069 incerc sa vad daca gasesc in tara. » Post actualizat in 12 Nov 2016 13:08 l-as cumpara dar cum facem proba la releu? eu stau in Focsani
  10. as lua si SH de data asta in loc de chinezarie noua, dar cum fac proba? nu merita sa merg in bucuresti sa dau 200 de lei pe benzina ca sa probez un releu. daca e releul bun ajung 200 lei releul cu 200 lei drumul meu tot 400 lei. in conditiile astea mai bine iau unul nou » Post actualizat in 12 Nov 2016 12:43 am mai gasit asta: http://www.motopiese.ro/ro/produse/1995-2002-2088 a luat cineva ceva de la ei?
  11. da. ma scoate din sarite sa o vad in garaj cu matele pe afara. eu am gasit asta: http://www.electrostator.com/fr/yzf-r6/3362-regulateur-rectifieur-yamaha-fzr600r-yzf600r-yzfr1-yzfr6-yzfr6s.html as prefera o varianta mai ieftina daca se poate
  12. Salutare. mi se arsese releul de incarcare la Thundercat, am cumparat altul de pe net, azi l-am montat. motocicleta a pornit, insa dupa 2-3 minute a iesit un fum galbui cumva de sub cadru din zona releului. am oprit motorul, am demontat releul si era crapat in partea dispre cadru si cadrul era plin de un lichid vascos maroniu deschis. aveti idee de ce s-a intamplat asta? nu aveam ce sa gresesc la montarea releului, ca are doar o mufa cu 5 pini pe care nu poti sa o bagi decat intr-un singur fel. iar cand am pus din nou releul vechi din ala nu iese fum. motocicleta porneste si cu releul vechi (ala defect) doar ca nu incarca bateria cu el. » Post actualizat in 12 Nov 2016 11:52 am montat releul afara, in curte, erau cam 5-6 grade. dar nu cred ca asta are vreo influenta.
  13. vad ca ai schimbat cauciucurile acum. mai mergi cu ea pana in primavara? si eu trebuie sa le schimb dar asta in primavara, ma gandesc ca nu are rost sa stea mobra pe cauciucuri noi in aceeasi pozitie toata iarna. sau o tii iarna pe standere? ai mai mers cu Diablo Rosso III ? uitasem, arata foarte bine motocicleta. sa o stapanesti sanatos.
  14. multumesc. probabil ca o sa raman la M7 sau poate o sa fac cum zici, sa incerc Roadtec01 pe spate si M7 pe fata.
  15. cu placere. da, pe ploaie se comporta bine. as mai cumpara un set, am de ales intre M7 si Roadtec01. a folosit cineva Metzeler Roadtec01 pe miar? ideal ar fi sa fi mers cineva si pe M7 si pe Roadtec01 ca sa poata face comparatia intre ele.
  16. a montat cineva o toba din asta pe fazer de 1000? https://www.youtube.com/watch?v=E9Xcy9VhkAI are anunt un coleg aici pe forum, sunt replici dar suna bine. problema e ca alt coleg zice ca nu ar duce decat un motor de 600 cmc, cu db montat.
  17. Am eu pe FZS1000. au cam 14000 km, facuti in doua sezoane. spatele e gata, nu ies atele dar trebe schimbat. cel mai tare le-a mancat autostrada, dupa 2000 km de autostrada facuti tare, ca sa ajung mai repede unde vreiam, se vedea deja dunga pe mijloc. daca le iei pentru o zona preponderent virajata merita, se comporta bine pe curbe si pe carosabil ud. sau macar cand faci km multi pe autostrada sa nu-i dai demaraje in scurt si viteza peste 200 constant. uitasem, cu cauciucul fata se mai poate face un sezon, macar 6-7000 km. » Post actualizat in 01 Oct 2016 16:24 acum imi dau seama ca am gresit. de 14000 km am motocicleta. vreo 2000 km am facut cu cauciucurile cu care a venit. deci am facut cu M7 doar vreo 12000 km, din care cam jumate facuti in regim de turing, anul asta am mers lejer, din motive de accidentare si recuperare. scuze pentru greseala.
  18. salutare. vad ca ai pus metzeler pe fazer. roadtec01 sau M7? cum sunt fata de S20?
  19. super. am fost si eu anul trecut. pana unde ai reusit sa ajungi dincolo de Padina? eu am facut o portiune buna pe jos pana la pestera
  20. hmmm. la carenele laterale te referi? ca mi se pare mie ca ajuta? e posibil. nici viteza nu sunt sigur ca e reala, ca nu m-a luat radarul e doar indicatia de pe bord. dar consum mai mare de 5,5 nu mi-a iesit la mers normal cu 140 pe european sau autostrada si pe curbe la plimbare, fara sa-i dau turatie. cel putin eu am senzatia ca mobra consuma in functie de turatia cu care merg, daca merg cu 5 mii de ture consuma putin, daca merg cu 8-10 mii consuma ceva mai mult, cu vreun litru, poate un pic mai mult.
  21. eu la FZS1000 Fazer din 2004 (modelul pe carburatie) i-am dat cel mai mult 260, doar ca virf. am mers constant pe o portiune cu 240, asta cu carenele laterale montate, fara ele era mai nasol la peste 180. consumul 5,5 - 6,5 la mers normal.
  22. apartine unui faze alb? saua? si referitor la motto, eu zic ca nici o fapta buna nu ramane nepedepsita, DACA O FACI PENTRU UN OM RAU.
  23. Z 1000 e un hooligan bike. daca asta vrei, asta ai sa gasesti.
  24. da. am eu 2 seturi de carene laterale. le-am facut proba. nu-i neaparata nevoie sa iei direct GT, daca nu ai banii. poti lua un FZS1000 si sa-i pui carene laterale. iesi mult mai ieftin. carenele laterale cresc mult protectia la vant in zona picioarelor. cand ploua nu mai vine toata apa din fata pe picioarele tale, se opreste in carene. creste sensibil stabilitatea la viteze mari si am senzatia ca si demarajul e mail bun. cam asa arata carenele laterale pentru FZS1000: ttp://www.olx.ro/oferta/vand-carene-laterale-pentru-yamaha-fzs-1000-sau-fz1-gen-1-ID6ALiS.html daca intereseaza pe cineva cum arata motocicleta cu ele montate pot pune poze aici
×
×
  • Creează nouă...