jakobs Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 Salutare, m-am mutat recent in Cluj si as vrea sa stiu daca puteti recomanda un service de incredere in oras, pentru intretinere, pregatire de sezon si altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 Do it yourself. E plin yt-ul de filmulete.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakobs Postat Martie 15, 2016 Autor Share Postat Martie 15, 2016 Do it yourself. E plin yt-ul de filmulete.... in fata blocului si fara scule e mai complicat, in celelalte ierni m-am ocupat eu de pregatirea de sezon. Si iar daca apar alte probleme as vrea sa stiu unde pot sa o duc aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 in fata blocului si fara scule e mai complicat, in celelalte ierni m-am ocupat eu de pregatirea de sezon. Si iar daca apar alte probleme as vrea sa stiu unde pot sa o duc aici. Coc motors is ok. Nu stiu la preturi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakobs Postat Martie 15, 2016 Autor Share Postat Martie 15, 2016 Coc motors is ok. Nu stiu la preturi... mersi de sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 Coc si Sfmoto ,la astea am fost si nu am avut probleme. Vorbeste cu Dragos de la Cocmotors ,un super om si meserias. Daca te intereseaza iti dau nr lui pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate