agoro93 Postat Martie 26, 2016 Share Postat Martie 26, 2016 am o mare problema,vreau s-a schimb ghidonul la motor si din foarte multe oferte ce sunt pe net sunt un pic cam habarnist,am vazut la FM Racing pe site un ghidon de 22 renthal la 200 de lei+ o fi bun de ceva sau dupa cateve cazaturi o sa-l schimb iar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Martie 27, 2016 Share Postat Martie 27, 2016 Mie mi se par slabe ghidoanele Renthal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
agoro93 Postat Martie 27, 2016 Autor Share Postat Martie 27, 2016 Mie mi se par slabe ghidoanele Renthal..de astea am auzit că se îndoaie foarte greu.cunoști altă marcă mai buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Martie 27, 2016 Share Postat Martie 27, 2016 Magura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 27, 2016 Share Postat Martie 27, 2016 Magura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
agoro93 Postat Martie 27, 2016 Autor Share Postat Martie 27, 2016 Magura. alea sigur nu se îndoaie decât în stomac ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate