TiBi<Urban Rangers> Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 da.....cata inteligenta ce sa zic. CA LA A1 pt voi se poate merge cu 36 de cai...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan16ro Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 nu se mere la 36 de kai fiindca la nenea politaiu ii zici ca`i limitata si se poate mere cu a1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 da.....cata inteligenta ce sa zic. CA LA A1 pt voi se poate merge cu 36 de cai...... noi poate merge cu ce vrem ca noi e smecheri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Tu ai permis? De ce vorbesti asa aiurea? Ii zic eu lui nenea politaiu ca depasesti 25 kw in primi 2 ani de A Da-mi o Crona si te iert,tac din gura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Tu ai permis? De ce vorbesti asa aiurea? Ii zic eu lui nenea politaiu ca depasesti 25 kw in primi 2 ani de A Da-mi o Crona si te iert,tac din gura cum ziceam,merg cu 90 kw in primii 2 ani =)) da bag Corona aia oricum ca ne stim si esti baiat de salon cu caracter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 (editat) era la un showroom un rs de 125 care e aproapre 6000 si linga era un kawasaki de 600 nkd si diferenta era de 100-200 de euro intre ele,acum alege si u Editat Februarie 12, 2007 de micro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 diferenta era de 1000 d euro.dar oricum e mica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 si rs`u nu e APROAPE 6000...daca la tine aproape sunt 600 de euro...plm ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 si rs`u nu e APROAPE 6000...daca la tine aproape sunt 600 de euro...plm ... 5300 este RS`u la Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 cum ziceam,merg cu 90 kw in primii 2 ani =)) da bag Corona aia oricum ca ne stim si esti baiat de salon cu caracter Pot sa intreb la ce motor ai tu 90kw?? ...la 600rr nu prea cred ,caci 90kw fac 122,4cp(ceea ce nici macar noul model nu are) ,iar de peugeot nu mai vorbesc...deci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Pot sa intreb la ce motor ai tu 90kw?? ...la 600rr nu prea cred ,caci 90kw fac 122,4cp(ceea ce nici macar noul model nu are) ,iar de peugeot nu mai vorbesc...deci? Pai el a pus si pejosu si 600rr`u ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Pai el a pus si pejosu si 600rr`u ) Pai ,asa da...greseala mea atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Pot sa intreb la ce motor ai tu 90kw?? ...la 600rr nu prea cred ,caci 90kw fac 122,4cp(ceea ce nici macar noul model nu are) ,iar de peugeot nu mai vorbesc...deci? ah ce vigilent esti tu mai draga ...am rotunjit ...happy now??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 ah ce vigilent esti tu mai draga ...am rotunjit ...happy now??? da cum de activezi asa de mult la 125 cand ai Movistar si Scuter?> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 da cum de activezi asa de mult la 125 cand ai Movistar si Scuter?> E vreo problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 ah ce vigilent esti tu mai draga ...am rotunjit ...happy now??? No problem...sa stiu si eu ce se mai poarta Ps:de ce nu ai rotunjit in minus?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 da cum de activezi asa de mult la 125 cand ai Movistar si Scuter?> un raspuns mai lung : ptr ca am mai multi km pe 125 decat jumate din userii de aici ,ptr ca merg foaaaarte bine pe 125,ptr ca ma pricep iar in final ptr ca asa vreau eu No problem...sa stiu si eu ce se mai poarta Ps:de ce nu ai rotunjit in minus?? la mine la scoala nota se rotunjeste in plus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 un raspuns mai lung : ptr ca am mai multi km pe 125 decat jumate din userii de aici ,ptr ca merg foaaaarte bine pe 125,ptr ca ma pricep iar in final ptr ca asa vreau eu Ce te mai lauzi ma Barem de ai avea cu ce Mai trb umblat la partea cu "merg foaaaarte bine" Glumesc Oare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Ce te mai lauzi ma Barem de ai avea cu ce Mai trb umblat la partea cu "merg foaaaarte bine" Glumesc Oare? hai ne facem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 rs coosta 16700 lei fara tva, ami pune si u tva 20%si vezi c iese....... e ieftin al naibii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Hai sa ne potolim cu offtopicurile. Avem Discutii Generale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alihet! Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 eu zic ca mai mult de un rs delimitat nu ai nevoie acuma... mai incolo ii alta poveste oricum drumurile din ro is catastrofale pietris,nisip pe toate drumurile si pe bulevarde deci nu se merita sa mori din cauza conditziilor de trafic mai bine ceva mai slab Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 daaaa...mai bine sa tragi de un rs ca disperatu ca nu fuge si mergi cu fumu dupa tine...si sa mai pleci de la o terasa si te injura lumea ca ii gazezi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nk_maniak Postat Februarie 14, 2007 Autor Share Postat Februarie 14, 2007 misto fazele cu gazarea.... pana la urma va fii un rs125 2004 replica pogialli delimitat....merg p ideea ,,toate la timpul lor'' multumesc de pareri si sfaturi , asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 vad ca careva dintre voi mi-a sters posturile....intr-adevar F INTELIGENT! mi-am dat seama demult ca inafara de cu unii nu prea am cu cine sa discut la sectiunea 125 ca vad ca aici totul se rezuma la cat de tari suntem si.....mai era sa zic o prostie da nu o zic poate imi dati iar ban sau ce se mai da... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate