dirtbiker Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Buna tuturor, Anul trecut am cumparat o Aprilia Pegaso 650 din Alba Iulia , de la dl. Beca Ioan. Din pacate i-am pierdut numarul de telefon ,iar acuma am nevoie de el. Daca il cunoaste cineva si are nr. lui de telefon il rog sa imi trimita un PM. Merci Raul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SkyWay Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Dacă dai mai multe detalii, s-ar putea să te ajute cineva. Poate e vecin de bloc. Dă și tu o adresă ceva, stradă. S-ar putea să îți fie mai de ajutor așa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dirtbiker Postat Aprilie 5, 2016 Autor Share Postat Aprilie 5, 2016 Sta in Zlatna,daca e cineva dispus sa ma ajute,o sa dau adresa completa pe privat.Asa cum nici mie nu mi-ar placea,prefer sa nu ii fac adresa publica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate