LEON77 Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 Salut,dupa cum spune si titlul,caut un atelier care sa faca "lucrarea" bine, nu neaparat ieftin ... Am de vopsit la o masina aripa din spate,gura de alimentare care este cu rugina si un bandou de plastic care imbraca aripa si este zgariat. Daca din experienta voastra sau a cunoscutilor ma puteti ajuta cu un numar de telefon,nume,adresa sau pareri... Nu strica nici niste remarci de genul: Aici sa nu mergi! Va multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 Salut,dupa cum spune si titlul,caut un atelier care sa faca "lucrarea" bine, nu neaparat ieftin ... Am de vopsit la o masina aripa din spate,gura de alimentare care este cu rugina si un bandou de plastic care imbraca aripa si este zgariat. Daca din experienta voastra sau a cunoscutilor ma puteti ajuta cu un numar de telefon,nume,adresa sau pareri... Nu strica nici niste remarci de genul: Aici sa nu mergi! Va multumesc . LGP Zentrum - Sorin - 0762 030976 ( aici s-ar putea sa nu aiba timp mai devreme de doua saptamani , o luna din cauza volumului mare de munca ) Fox Paint - Sandu - 0745 388076 ( si aici este aglomerat dar poate ai o sansa ) Preturile sunt pe masura calitatii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariussubi Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 Autocolizion - Andrei (0758) 324 119 Spre Giarmata vis a vis de Rompetrol/Dunca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LEON77 Postat Mai 3, 2016 Autor Share Postat Mai 3, 2016 Multumesc frumos tuturor,am rezolvat problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 Multumesc frumos tuturor,am rezolvat problema Pai si nu ne spui si noua unde si in ce masura esti multumit de lucrare , calitate , eventual pret ? Vor ajunge si altii in situatia ta si un feedback ar prinde bine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 Gili e cel mai bun pe partea asta. Undeva prin sagului, cumva in spate la dedeman. Preturi bune, treaba profi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LEON77 Postat Mai 6, 2016 Autor Share Postat Mai 6, 2016 (editat) Salut,la recomandarea unui coleg motociclist am mers la Gil,la Auto Xpert.Sunt foarte multumit de cum a iesit lucrarea cat si de faptul ca omul e serios si punctual.S-a ocupat de reparatie cap-coada,spun asta pentru ca au mai fost si niste cleme rupte la bandoul din plastic,lucru pe care nu-l stiam (l-am aflat cand am vazut masina). Reparatia a costat 500 ron.Recomand. Daca pot fi de ajutor...PM Cu aceasta ocazie, multumesc inca o data tuturor.Asfalt uscat si drumuri frumoase. Editat Mai 6, 2016 de LEON77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 Fix ce spuneam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mate Marius Postat Iulie 16, 2016 Share Postat Iulie 16, 2016 Salut,poti sa mi spui si mie unde pot sa-l gasesc?!un nr de tel,daca se poate si daca stie cineva daca am bara fata crapata poate sa mi-o repare(lipeasca) Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate