Sari la conținut

LEON77

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de LEON77

  1. Salut,la recomandarea unui coleg motociclist am mers la Gil,la Auto Xpert.Sunt foarte multumit de cum a iesit lucrarea cat si de faptul ca omul e serios si punctual.S-a ocupat de reparatie cap-coada,spun asta pentru ca au mai fost si niste cleme rupte la bandoul din plastic,lucru pe care nu-l stiam (l-am aflat cand am vazut masina). Reparatia a costat 500 ron.Recomand. Daca pot fi de ajutor...PM Cu aceasta ocazie, multumesc inca o data tuturor.Asfalt uscat si drumuri frumoase.
  2. Multumesc frumos tuturor,am rezolvat problema
  3. Frumoasa tara avem,felicitari pentru tura!
  4. Salut,dupa cum spune si titlul,caut un atelier care sa faca "lucrarea" bine, nu neaparat ieftin ... Am de vopsit la o masina aripa din spate,gura de alimentare care este cu rugina si un bandou de plastic care imbraca aripa si este zgariat. Daca din experienta voastra sau a cunoscutilor ma puteti ajuta cu un numar de telefon,nume,adresa sau pareri... Nu strica nici niste remarci de genul: Aici sa nu mergi! Va multumesc .
  5. LEON77

    VAND SIMSON

    Frumos motor,spor la vanzare!
  6. LEON77

    Facerea de bine...

    Salut , vor aduce la Lidl din 15 oct redresoare pt auto-moto cu program de incarcare a bateriei pe termen lung. http://catalog.lidl.ro/82e8e37a-d2fe-4dae-9129-a485183d765d/#/12 . Eu am folosit ocazional unul (imprumutat e la un prieten) si a functionat bine era varianta cu afisaj digital.Sa va fie de folos!
  7. Multumesc frumos pentru raspunsuri,acum sunt lamurit.Sa aveti o zi buna si asfalt uscat.
  8. Salut, nu prea sunt priceput in electrica si a venit vremea sa imi schimb acumulatorul. Acum am :Okyami 12V 10 Ah, am gasit Varta 12V 12Ah si ambele au cod :YT12B-BS.Pe lista cu "motociclete compatibile" este trecut si modelul meu de motor,totusi as dori sa imi spuneti (cei priceputi in asta sau cei ce au montat pe motocicleta acumulator cu diferenta de amperaj). Ce parere aveti de diferebta de 2Ah,imi va suprasolicita alternatorul,regulatorul sau nu imi va incarca bateria suficient...In principiu daca e ok sau nu. Va multumesc, Asfalt uscat!
  9. Am fost acolo imediat dupa eveniment...si nu,nu l-am cunoscut . Pacat,toti gresim dar el a platit pretul cel mai mare.
  10. Pacat de om,avea 37 de ani si o fetita.Din pacate avea viteza si viteza foarte mare (a zburat mai bine de 200 de metri),nu purta nici macar casca. Nu avea nici permis de conducere. Din nefericire cei ce sufera mai mult sunt cei din familie . Soferii implicati in accident ,atunci in stare de soc ,probabil vor ramane cu traume ...si dosar penal... Condoleante familiei indurerate...
  11. LEON77

    Facerea de bine...

    Sunt de vanzare huse pentru motociclete la Lidl la 45-50 Ron doua marimi M si L
  12. Au adus huse moto la Lidl,sunt doua marimi...
  13. Salut! As fi iesit eu,dar din pacate nu am vazut la timp mesajul...poate duminica viitoare daca vremea va fi buna...
  14. Salut! M-as baga eu la o tura si la o ciorba dar stau atat de prost cu timpul liber...poate pe sambata duminica daca vremea permite
  15. Originalul Victoria era 21x2,75 .Cand am fost la ITP am avut "norocul" sa vina si cei de la RAR in vizita .Chiar s-au uitat la gume si nu au fost probleme » Post actualizat in 26 Oct 2014 21:14 In partea de sus a telescopului (de regula orientate catre interior) sunt cate doua gauri de aproximativ 4-5 mm diametru ,eu pe acolo am bagat ulei 30 ml cu ajutorul unei seringi si al unei bucati de furtun (de perfuzie). Nu stiu daca am facut bine dar a fost ok .Nu am demontat niciodata mai mult de capacul de sus si burdufe pt a le curata (acolo la Arcuri).
  16. Heidenau K56 atata exact ca o anvelopa de strada( cauta o imaginepe net). Sunt anvelope de moped, de astea ai nevoie daca vrei sa treci cu ea pe la ITP sau RAR fara probleme iar in caz deaccident sa nu ai probleme cu asiguratorul. Daca vrei poti pune orice anvelope pe 17" ,eu personal am avut una de 130 /60/17 montata pe spate dar era mult prea grea si diametrul rotii crescuse semnificativ.
  17. 2.75x17 gasesti in piata(piata Mehala Timisoara mai ieftine (eu am luat cu 40 ron acum doi ani). Daca esti dispus sa dai bani mai multi ,au cei de la Heidenau (in Sag judet Timis), un model frumos K56 (106 Ron acum doi ani ) . Stiu pentru ca am cumparat pentru mine .Spor la treaba si asfalt uscat.
  18. Uite cum e...tu ori nu intelegi ,ori nu vrei sa intelegi,era vorba de contractul de vanzare cumparare.Exista un contract (V_C) intre primul proprietar si initiatorul topicului(care acum este proprietarul nr 2) intre proprietarul nr2 si cel la care e motorul acum NU EXISTA contract (V-C) .Deci legal poate fi declarat furat ,stiu ca nu-i moral ,dar asta-i alt aspect.Moral nu-i nici ca initatorul topicului nu a inmatriculat motorul cand l-a cumparat si acum problemele cele mai mari le poate avea proprietarul nr 1(crede-ma ca stiu,din nefericire am fost in postura asta) pentru ca amenzile vor veni la el iar el va trebui sa umble prin procese pentru a anula amenzile pt ca asa e legea la noi si va mai trebui sa dea in judecata pe cel care a cumparat motorul (proprietarul nr2 si initiatorul topicului) pentru a-l obliga sa-l inmatriculeze sau sa-l radieze din circulatie(nu fiscal). Si daca vrei sa-mi dai niste bani si sa umbli pe la politie...te astept . Aici eu am pus PUNCT.
  19. Art. 227 Furtul (1) Luarea unui bun mobil din posesia sau detentia altuia, fara consimtamantul acestuia, in scopul de a si-l insusi pe nedrept, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda. (2) Fapta constituie furt si daca bunul apartine in intregime sau in parte faptuitorului, dar in momentul savarsirii acel bun se gasea in posesia sau detentia legitima a altei persoane . (3) Se considera bunuri mobile si inscrisurile, energia electrica, precum si orice alt fel de energie care are valoare economica. (4) Actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate.
  20. Salut, mai este un loc liber pe canapea? Monster 620 Dark 2006 Timisoara ...si in Timisoara am numarat cinci ,aici fiind inclus si al meu. Am stat de vorba cu trei "Monsteristi" poate ne adunam la o tura,asa,de sfarsit de sezon. Asfalt uscat ! » Post actualizat in 20 Oct 2014 07:45 Salut! Mai aveti un loc pe canapea ? Sa ma prezint... sunt Leo,proaspat posesor de Monster 620 Dark,sunt din Timisoara .Sunt in cautare de tovarasi de drum cu aceeasi pasiune pentru marca si model. Va salut,asfalt uscat si toamna lunga
  21. Salut! Nu ai spus nimic de cartea de identitate si contractul de vanzare -cumparare intre tine si primul proprietar...daca le mai ai, cred ca ar exita posibilitatea sa o poti radia fiscal... » Post actualizat in 05 Oct 2014 10:49 ...si daca nu exista nici contract de vanzare cumparare intre tine si persoana careia i-ai dat-o este cam...FURT pentru ca ca detine un bun care nu-i apartine legal
×
×
  • Creează nouă...