mitzuuu84 Postat Aprilie 10, 2016 Share Postat Aprilie 10, 2016 Salut colegi. Imi puteti spune si mie va rog la ce suma ar trebui sa ma astept din partea unui service sa imi ia pentru manopera, fara a include pretul pieselor, pentru a schimba semeringurile de praf si ulei de pe furca fata, plus schimbul de ulei din furca? O alta intrebare, la o honda cbr f4i cat ulei de furca intra in furca, deoarece nu stiu de cati litri sa dau comanda pentru schimb/completare?! Va multumesc pentru informatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Aprilie 10, 2016 Share Postat Aprilie 10, 2016 Comanzi un litru+semeringuri. Pe mine m au costat 70 semeringurile,50 uleiul si 15 spray ul de curatat. Piese 135 si manopera era 100 normal,mie insa nu mi a luat nimic ca mi e prieten . » Post actualizat in 10 Apr 2016 13:30 App,semeringurile de praf nu le am schimbat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Aprilie 10, 2016 Share Postat Aprilie 10, 2016 Razvan din complex axa vitan ia sub 100 de lei manopera. Poti sa te duci la el si sa ii spui ca te- a trimis dragos cu vfr-ul argintiu. E super baiat si lucreaza bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate