Ktm-Kox Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 Proiect SuperMoto Poze motocicleta in starea in care se afla acuma: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ktm-Kox Postat Decembrie 29, 2006 Autor Share Postat Decembrie 29, 2006 Salut.Stickerele pt rezervor le-am luat din Anglia de pe ebay.Nu stiu daca se gasesc si pentru rezervor de 18l.Daca se gasesc voi incerca sa te ajut cumva. LA Multi Ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 Frumos ! Dar stikerele, alea de pe rezervor, de unde le-ai facut rost ? Imi trebuie si mie pentru un rezervor de 18litri. Poti sa imi dai vreo relatie ? Multumesc si La multi ani ! De unde ai facut rost de rezervor de 18L? Cat ai dat pe el? L-ai luat de la reprezentanta?....stiu ca acolo e destul de scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 De la KTM MotoAdventure Cotroceni - Bucuresti. L-am comandat cu tot cu stikere. Comanda a venit dupa o luna de zile. Rezervorul a costat 1300RON, iar stikerele 100RON. Rezervorul a venit, dar stikerele, nu. Au zis ca o sa vina si alea, dar nu au stiut cand. Bafta! Ceva normal pt. Romania !!! Respectarea termenului de livrare este un calvar pt. cei care aduc piese dar cand te pun sa achiti un avans sau suma integrala nu mai este nici o problema sunt siguri ca vrei produsul respectiv si poti sa astepti si 3 luni fara nici o problema ................................ si unde pui ca peste tot scrie maxim 2 saptamani onoram orice comanda !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ktm-Kox Postat Februarie 24, 2007 Autor Share Postat Februarie 24, 2007 In sfarsit e gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 Frumosa jucaria ta! Am si eu unai n proiect,au mai venit niste plastice noi, design nou , lant nou, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 super motorul, sal stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate