Mihnea Virgil Aldeailie Postat Aprilie 18, 2016 Share Postat Aprilie 18, 2016 Salutare, am o Honda Dominator 650 a inceput sa se auda un carait ciudat, nu am habar ce poate sa fie poate este cineva pe aici care a intampinat acceiasi problema sau macar sa isi dea cineva cu parerea in legatura cu ce ar putea fii acel ticait. Aici este un videoclip in care se poate auzi zgomotul:https://www.youtube.com/watch?v=G1vXPYzbduA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihnea Virgil Aldeailie Postat Mai 30, 2016 Autor Share Postat Mai 30, 2016 Nu ma poate ajuta nimeni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 Din ce aud eu ar cam trebui sa-ti verifici jocul la supape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diddi Postat Iunie 4, 2016 Share Postat Iunie 4, 2016 Zgomotul e prezent doar la ralenti sau si in ture? La cat ai reglat ralenti-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wicked10 Postat Iunie 5, 2016 Share Postat Iunie 5, 2016 Hai ca se vede......................................................................................................ai subscribe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate