silver.alecs Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 Weekendul trecut vremea a fost atat de frumoasa, incat nu aveai cum sa stai in casa. Asa ca am luat doi prieteni si am plecat pe Cheia. Iata si filmarea: Nu uitati sa dati subscribe la channel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 Frumoasa plimbarea. In unele secvente e incetinita filmarea sau aia e viteza reala? (nu trollez) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver.alecs Postat Aprilie 21, 2016 Autor Share Postat Aprilie 21, 2016 Multumesc! Am mers eu mai incet si am incercat sa filmez cat mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meanpower Postat Mai 2, 2016 Share Postat Mai 2, 2016 Ai folosit ceva soft sa stabilizezi imaginea? Prea lin se vad miscarile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver.alecs Postat Mai 2, 2016 Autor Share Postat Mai 2, 2016 (editat) Nu am folosit nici un soft cu toate ca m-am documentat si iti pot recomanda cateva. Camera folosita de mine este un Sony AS200V cu stabilizare video incorporata (steadyshot). Acesta a fost unul dintre motivele pentru care am preferat Sony-ul fata de GoPro. Al doilea a fost pretul mult mai accesibil. Cateva soft-uri pentru stabilizare video ar fi: - VirtualDub (cu pluginul Deshaker) - cauta pe YouTube, sunt cateva tutoriale - Adobe Premiere Pro Dar dupa cum poti vedea si in clip, steadyshot-ul nu este perfect. Daca sunt prea multe vibratii, nu le poate anula. Exemplul este cand o am montata pe bascula si filmeaza in spate. Poti sa vezi ultimul meu clip cu plimbarea de 1 mai la mare aici: Am schimbat un pic pozitia camerei si am pus-o in lateral. Editat Mai 2, 2016 de silver.alecs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate