MotHorik Postat Mai 1, 2016 Share Postat Mai 1, 2016 Salutare la toata lumea!!!! As vrea sa va cer parerea despre MV Augusta Brutale 1090 2010. Locuiesc in Irlanda de ceva timp, acasa am avut mult timp un Hornet 600 si vroiam sa-l schimb cu un CB 1000r cand am plecat din tara, am stat pe tusa cativa ani si acum m-am hotarat sa-mi iau iarasi motor. Destul de scumpe in Irlanda.Un cb 1000r din 2008-2012 se vinde intre 7450-8950E , cautand am dat peste anuntul asta : https://www.donedeal.ie/motorbikes-for-sale/mv-brutale-1090/11998568 E vorba despre o MV Augusta Brutale 1090 2010 cu carte service la zi impecabila, cu un ultim pret de 7300E. Acum dupa ce am citit review-uri online, motoreta asta pare o bijuterie tehnologica si ca pret ar fi atractiva avand in vedere ca ea aici noua a costat vreo 16000E. a avut cineva? se merita? Astept pareri. Va Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotHorik Postat Mai 1, 2016 Autor Share Postat Mai 1, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Mai 1, 2016 Share Postat Mai 1, 2016 nu intreba romanii despre motociclete italiene! "stiu ei" ca-s proaste... cica nu gasesti piese sau mecanici... in rromanistan gasesti piese, mecanici.... nu stiu daca-s 10 in toata tara, restul sunt vai de mama lor! dar poti sa te duci la alexen, are soft de iti spune pretul! )))) performance solutions?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurtm Postat Mai 1, 2016 Share Postat Mai 1, 2016 Incearca sa te informezi de pe aici: http://www.mvagusta.net/forum/forumdisplay.php?f=13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotHorik Postat Mai 1, 2016 Autor Share Postat Mai 1, 2016 perfect !multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Mai 2, 2016 Share Postat Mai 2, 2016 Salutare la toata lumea!!!! As vrea sa va cer parerea despre MV Augusta Brutale 1090 2010. Locuiesc in Irlanda de ceva timp, acasa am avut mult timp un Hornet 600 si vroiam sa-l schimb cu un CB 1000r cand am plecat din tara, am stat pe tusa cativa ani si acum m-am hotarat sa-mi iau iarasi motor. Destul de scumpe in Irlanda.Un cb 1000r din 2008-2012 se vinde intre 7450-8950E , cautand am dat peste anuntul asta : https://www.donedeal.ie/motorbikes-for-sale/mv-brutale-1090/11998568 E vorba despre o MV Augusta Brutale 1090 2010 cu carte service la zi impecabila, cu un ultim pret de 7300E. Acum dupa ce am citit review-uri online, motoreta asta pare o bijuterie tehnologica si ca pret ar fi atractiva avand in vedere ca ea aici noua a costat vreo 16000E. a avut cineva? se merita? Astept pareri. Va Multumesc! am vazut ceva la smaeb......prea ozn pt noi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Mai 2, 2016 Share Postat Mai 2, 2016 performance solutions?! L-ai nimerit Mi s-a parut suspect de saptamana trecuta cand zicea ca el are triumph de 6 ani(sa isi arate caracterul de flamer).Una peste alta,sunt curios cat o sa stea si cu contul asta,pana o sa isi ia alt block Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Mai 2, 2016 Share Postat Mai 2, 2016 Nu exista augusta. Si nu se spune se merita. Numele corect e agusta. Nu ti-o lua. E pt oameni culti. Ia-ti honda, se scrie mai usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Mai 2, 2016 Share Postat Mai 2, 2016 performance solutions?! nici nu incearca macar ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate