Sari la conținut

laurtm

Membru
  • Număr conținut

    211
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de laurtm

  1. Vezi aici. Poate te pot ajuta ei cu ceva.
  2. laurtm

    DONATII

    Din pacate s-au dat! Nu mai este valabil!
  3. laurtm

    DONATII

    Daca are cineva nevoie de ele, sa ma anunte. Sunt pentru CBR 600 F4 99-00.
  4. S-ar putea sa am eu. Trebuie sa ma uit prin cutia cu suruburi, dar cel mai devreme voi putea abia sambata si te anunt, daca nu gasesti pana atunci. » Post actualizat in 24 May 2016 10:05 Scuze de intarziere, dar dupa ce am cautat vre-o 2 zile in toate cutiile in care ar fi putut fi, mi-am adus aminte ca le-am facut cadou celui caruia i-am vandut etrierii. Daca nu ai gasit pana acum, sigur gasesti pe ebay si chiar de titan, daca vrei, la pret o.k.
  5. Incearca sa te informezi de pe aici: http://www.mvagusta.net/forum/forumdisplay.php?f=13
  6. laurtm

    Facerea de bine...

    Ma poate ajuta cineva cu o scula (unealta) de nituit lantu de transmisie? A mea a cedat la prima incercare. Asa se intampla cand cumperi chestii ieftine de pe ebay. Daca poate cineva sa-mi imprumute una sau poate sa vina personal sa ma ajute, dau o bere, doua, trei. Astept mesaj pe PM sau tel. 0745456307. P.S. Lantul este D.I.D, daca are vre-o importanta.
  7. Nasol! Nu stiu daca ai sanse sa gasesti pe aici asa ceva, dar poti incerca. Pe ebay.it sunt doua injectoare noi, de care ai tu nevoie, la 190 euro + transportul. Spor la cautat!
  8. laurtm

    Facerea de bine...

    Multumesc! O sa incerc maine.
  9. laurtm

    Facerea de bine...

    Unde as putea gasi echipament pt. enduro (pantaloni xxl, cizme 44-45) de cumparat (nou sau second in stare buna), eventual de inchiriat, azi sau maine cel tarziu, in TM. E nevoie de el pt. duminica 20.03.2016. Orice sugestie e binevenita!
  10. laurtm

    Garaje in Timisoara

    De inchiriat garaj in zona Popa Sapca, str. Vasile Lucaci, ocupabil imediat. Info. la tel. 0723603255
  11. E vorba de srevisarea hub-ului cu cei 2 rulmenti si garniturile de etansare. De fapt, doar unul din cei 2 rulmenti cedeaza, cel cu bile, si nu poate fi servisat, ci doar inlocuit. Dar 800 de lei pt. un rulment e enorm. Eu am schimbat totul cu aprox. jumatate din suma ta. Data viitoare incearca sa te informezi inainte de achizitie, nu dupa.
  12. Se poate cumpara si de la Louis: https://www.louis.de/en/artikel/fork-oil-level-gauge-60-ml/10003232?list=102919943 Si cum zice si Jagi, cred ca-i cel mai sigur mod de a avea ulei in telescoape in cantitatea corecta si la acelasi nivel.
  13. Poti incerca sa cureti semeringurile cu Seal Mate inainte de a te apuca sa le servisezi, daca doar asta-i problema. De obicei intra mizerie sub semering si dupa ce-l cureti nu mai curge. E o treaba de max. 15-20 de min. si fara sa demontezi nimic de pe motor. Uite aici: Daca nu vrei sa cauti "scula" pe ebay, ca aici in RO nu stiu daca gasesti, atunci poti trece pe la mine (ca vad ca esti din TM) si putem incerca sa le curatam.
  14. laurtm

    Facerea de bine...

    Unde gasesc in TM asa ceva?
  15. Si eu pateam aceeasi chestie la MV, imi murea motorul cand opream la semafor sau o trecere de pietoni(stalling). Si asta se intampla mai frecvent pe masura ce se incalzea motorul. Era un furtun slabit de la pompa de benzina din rezervor, care pana la urma s-a desprins complet si n-a mai pornit motorul. Cu contactul pus aveam o fantana arteziana in rezervor cu furtunul desprins complet, deci uita-te in rezervor, pe la buson, cu o lanterna si daca vezi multe bule in benzina cand pui contactul s-ar putea sa ai noroc si sa fie doar un furtun slabit. Daca nu, atunci "happy hunting"!
  16. laurtm

    Facerea de bine...

    Multumesc Dani (Tankcsapda)! Aseara am primit noile crashpad-uri facute de Dani la CNC. Arata foarte bine si sunt copii fidele dupa cele originale, dupa cum se poate vedea si in poze. jos originalul, sus copia
  17. laurtm

    Facerea de bine...

    Multumesc raoulserban! Am vorbit cu tankcsapda si sunt promisiuni ca se pot face.
  18. laurtm

    Facerea de bine...

    Stie cineva unde s-ar putea confectiona niste protectii de cadru ca modelul de mai jos? Sa fie din aluminiu sau teflon, nu conteaza. Am unul ca model si se pot lua dimensiunile exacte.
  19. Pe ebay, cel mai ieftin. http://www.ebay.de/itm/EST-MONTAGESTANDER-EINARM-STANDER-MV-AGUSTA-F4-BRUTALE-/400127746841?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item5d2978e319 sau poate gasesti unul pt. Ducati, cred ca se potriveste.
  20. Cu placere! Am incercat si eu anul trecut sa cumpar ceva piese de la reprezentanta si, dupa doua luni de asteptare de la confirmarea comenzii, am renuntat si am apelat la varianta nr.3) de mai sus. Au venit in cateva zile. Poate, intre timp, s-au mai schimbat lucrurile la reprezentanta. Good luck!
  21. 1) Ebay 2) Poti pune un anunt aici : http://www.mvagusta.net/forum/forumdisplay.php?f=23 3) Incearca si aici: http://www.startwintrading.com/en/model/f4/f4-1000_s/oem/278 Posibil sa fie si alte variante, dar astea mi-au venit acum, pe moment.
×
×
  • Creează nouă...