KESU Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 Deci am mare nevoie de un portbagaj de minsk in stare buna,adica sa nu fie ruginit sau alte alea.Dau bani beri etc deci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Decembrie 30, 2006 Autor Share Postat Decembrie 30, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantu Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 am eu un portbagaj. nu e de Minsk, dar cu mici modificari l-ai putea pune pe orice. are si o tetiera pe care o poti da jos f usor cu flexul daca te int cauta la topicul cu piese de MZ. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Ianuarie 3, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2007 am eu un portbagaj. nu e de Minsk, dar cu mici modificari l-ai putea pune pe orice. are si o tetiera pe care o poti da jos f usor cu flexul daca te int cauta la topicul cu piese de MZ. Bafta! da si mie un link pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Ianuarie 4, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2007 Nu mai are nimeni vreun minsk demontat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 Cred ca am eu portbagaj de Minsk. Andy 0723 622.680 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate