alexchopper Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 Buna seara, Pe 18.05 am programata o deplasare cu motorul in Muntenegru, mai exact la Budva. S-au facut rezervarile dar colegul cu care trebuia sa plec s-a sucit asa ca am un loc. Cazarea in Budva este de aprox 100 de iepuroi pentru patru nopti, in hotel smecher. Tariful este scazut pentru ca plata s-a facut in luna decembrie.Eu am un BMW R 1150 RT si caut un partener de drum cu ceva similar. Riscuri minore. Stiu traseul si vorbesc limba sarba asa ca o sa ne fie usor. Pentru mai multe detalii astept PM. Stiu ca este tarziu, dar poate se gaseste cineva amator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 Ce sa faci in Budva acum? sa stai in hotel? asta cu rezervarea este cea mai mare prostie in extrasezon in principal, dar si in rest, daca ploua ca acum cum pleci atita drum? daca intirzii pe drum sau ai pana si nu ajungi ce faci? exiata cazari in fiecare localitate prin care treci, sint toate ca la noi la pret si conditii, la fel si mincarea. Am facut MN anul trecut in iunie si acum 3 ani in aceeasi perioada, am prins vreme excelenta, dar mai putin pentru baie, succes cu hotelul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate