dnl14 Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 (editat) Salutare, în primul rand vreau să-mi cer scuze dacă nu scriu unde trebuie sau s-a mai discutat problema , dar sunt nou pe aici. Problema mea este legata de un suzuki rf600r și consta în faptul ca are o întrerupere "ca și cum i-ar tăia benzina" intre 4500-7000 rpm. Țin sa menționez faptul ca am schimbat bujiile, am verificat fisele și bobinele, am sincronizat si curatat carburatoarele, am verificat pompa de benzina, cdi, compresie... toate sunt ok și totuși, nu merge. V-ați mai întâlnit cu asa ceva? sau aveți vreo idee? Mulțumesc anticipat Editat Mai 18, 2016 de dnl14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 Incearca cu bujiile vechi, filtru de aer a fost schimbat?, verifica matele de la carcasa filtrului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dnl14 Postat Mai 18, 2016 Autor Share Postat Mai 18, 2016 Bujiile le-am schimbat tocmai din cauza acestei probleme. Furtunele sunt in regula abia ce le-am verificat. Filtru de aer e nou dar si cu cel vechi problema persista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 Ai sincronizat si curatat carburatoarele, dar nivelul l-ai verificat/ajustat?... Care e starea membranelor vacumatice si a cuielor de dozaj si tuburilor emulsoare? Oricum, mie imi suna a problema clasica a pompei de benzina... cum ai verificat pompa? http://www.wemoto.com/bikes/suzuki/rf_600_rt_rv/96-97/picture/fuel_pump_repair_kit_-_point_switch/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate