Soti Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 (editat) Cumpar pedala schimbat viteze eventual cu tot cu ax,ghidon complet cu comenzi,contactul din far,vitezometru (eventual farul cu totul daca e complet),lampa spate. Editat Decembrie 30, 2006 de Soti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 (editat) nu am nimic din ce ai zis mai sus si nu stiu cine are..... ce vreau sa zic este off topic...................mai ai de vanzare cotul de evacuare de pe simsonul tau? (cel cromat cu cute la indoituri)...ma intereseaza Editat Ianuarie 4, 2007 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhall Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 Cumpar pedala schimbat viteze eventual cu tot cu ax,ghidon complet cu comenzi,contactul din far,vitezometru (eventual farul cu totul daca e complet),lampa spate. Salut! Cred ca te pot ajuta cu pedala schimbator plus ax si eventual far 0722553757 Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate