clavdiu Postat Mai 28, 2016 Share Postat Mai 28, 2016 Salutare. Am o problema la toba pe care am observat-o cand imi stergeam motocicleta. Cand am ajuns sa sterg toba am observat ca se misca de acolo de unde se imbina finala..cred ca asa ii zice, nu am cunostinte foarte mari ( este formata din 2 bucati, acolo la imbinare are joc). Din cate am inteles este vorba de o garnitura interioara, eu am strans acel colier la maxim dar degeaba. Imi puteti spune cum as putea rezolva problema ? Ce ar trebui sa cumpar si unde gasesc ? Am un Rieju RS2 125, toba originala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 Cumpara o pasta de etansare speciala pt evacuare (tub mic 20-25 lei) si rezolvi problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clavdiu Postat Mai 30, 2016 Autor Share Postat Mai 30, 2016 (editat) Ok, multumesc. PS: http://www.dedeman.ro/ro/pasta-pentru-montare-teava-esapament-nigrin.html Asta am gasit pe google, e buna ? Editat Mai 30, 2016 de clavdiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate