Sari la conținut

clavdiu

Membru
  • Număr conținut

    65
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de clavdiu

  1. Ok, multumesc. PS: http://www.dedeman.ro/ro/pasta-pentru-montare-teava-esapament-nigrin.html Asta am gasit pe google, e buna ?
  2. Salutare. Am o problema la toba pe care am observat-o cand imi stergeam motocicleta. Cand am ajuns sa sterg toba am observat ca se misca de acolo de unde se imbina finala..cred ca asa ii zice, nu am cunostinte foarte mari ( este formata din 2 bucati, acolo la imbinare are joc). Din cate am inteles este vorba de o garnitura interioara, eu am strans acel colier la maxim dar degeaba. Imi puteti spune cum as putea rezolva problema ? Ce ar trebui sa cumpar si unde gasesc ? Am un Rieju RS2 125, toba originala.
  3. Nu înțeleg pentru ce va certați, am pus o întrebare deoarece nu am facut asta niciodată și nu știam de aceste consecințe. Mi s a părut o varianta mai ieftina și am întrebat dacă se poate, iar dacă voi ați spus ca nu este în regula tocmai am spus ca o sa îmi cumpăr alta viziera.
  4. Da, am primit doua oferte, aștept niște poze și care arata mai bine o sa o iau,la preturile oferite de ei nu ma mai complic cu polish.
  5. Casca da, are 10 ani, dar nu a fost folosita deloc, am cumpărat o odata cu motocicleta care nu a fost folosita decât într un depozit, avea 120 km făcuți. Și în legătură cu "cat preț pun pe capul meu.. E vorba doar de viziera, casca este intacta, nu are nici o zgârietură. Nu am spus ca nu îmi cumpăr alta viziera, am zis ca poate găsesc o soluție mai ieftina, dacă nu, îmi cumpăr alta. De văzut prin ea vad, doar ca noaptea e cam incomod pe o strada prost luminata sau deloc și cu farurile de la mașină bătând în acea viziera.
  6. Ok, mulțumesc, văzusem pe Youtube câteva filmulețe ieșise destul de bine.. Dar am vrut și părerea voastră. Ps: crezi ca e ok?: http://m.ebay.co.uk/itm/Shark-S500-Helmet-Visor-Pinlock-Insert-Lens-Choice-of-colours-/321550627915?var=&hash=item4adde9344b:m:mXFYdxxdVp2cMpNJfSGeN1g&varId=510439144993
  7. Salut. Am o casca s500 în stare perfecta dar viziera are mici zgârieturi, este și foarte veche dar am primit o odata cu motorul și mi se pare destul de bună. Dacă e din anul în care este fabricat motorul are 10 ani.. Acum o viziera noua mi se pare destul de scumpa, am găsit pe ebay ceva mai ieftin dar nu știu cat de bune sunt sau cat de originale. Acum vreau sa îmi spuneți dacă se poate polisha și dacă ies acele zgârieturi, zgârieturile nu sunt adânci, doar la suprafață. Am sunat la cineva și a zis ca ma costa în jur de 20 30 de lei.. Destul de ieftin. Deci se poate sau nu?
  8. Va rog sa imi spuneti si mie ce tip de filtru de ulei trebuie sa cumpar pentru Rieju RS2 125 Matrix. Daca se poate un cod ceva sau un link.Am inteles ca motorul ar fi de pe Yamaha XT125, se potriveste daca caut filtru de ulei pentru Yamaha si il pun pe Rieju?
  9. Salut băiet, sper ca mai sunt și alți posesori în prezent pentru ca și eu sunt un proaspăt posesor de rieju rs2 4t 125 matrix. Sper ca am făcut o alegere buna, dar nu puteam refuza oferta, motocicleta a avut 120 km nu a fost scoasa pe strada niciodată, umblata doar într-un depozit, casca shark și mănuși e piele, totul 1000 de euro.. Deci nu puteam sa refuz, acum vreau sa știu ce consum ar în medie, ce ulei folosiți, și ce ar trebui sa schimb la ea având în vedere ca are tot pe ea din 2006 inclusiv cauciucurile care încă au acele ace?
  10. Consum mic( chiar și 1.8,de scuter ) , tinde spre sport, honda, an de la 2008 în sus, top speed 120, pret pana în 1400 euro întreținută ok, honda cbf 125, pana acum tindeam spre China dar am descoperit asta.
  11. Ok, multumesc mult pentru raspuns, cred ca o sa imi cumpar una din asta pana la urma, am mai avuta un concorde 2 3 luni dar era una facuta praf..si pot spune ca am invatat putina mecanica pe ea
  12. Salutare, am gasit o motociclete Rieju RS 125 care are acte pe 49. Am vorbit cu proprietarul si a zis ca are actele de 125 dar este radiata. Acum ma intereseaza cum ar trebui procedat pentru a o inmatricula si cam care ar fi costurile ? http://olx.ro/oferta/vand-rieju-rs2-matrix-50-ID27Azl.html Aceasta este motocicleta. Si sa imi spuneti daca se merita. In 2 3 luni vreau sa imi iau motocicleta de 125 si ma intereseaza consumul cat mai mic deci fara 2T, iar CBR e cam subtirica si caut alte modele. Acesta are piese de yamaha din ce am citit.
  13. Salut DANG3R, esti multumit de motor ? De cand il ai si cam ce probleme ai avut cu el, ce consum, ti-a marit consumul noua toba ? Vreau sa imi iau si eu unul pana in mai si sunt curios daca se merita.
  14. Vezi Suzuki GS500F, mie unul imi place mult mai mult decat GS500 pentru ca e carenata. Uite aici una, baiatu zice ca accepta orice test, din cate vad nu mai are culoarea originala dar imi place cum arata : http://olx.ro/oferta/suzuki-gs500-f-se-conduce-cu-a2-35kw-ID2gGo9.html#6f4827ad92
×
×
  • Creează nouă...