Sari la conținut

Transilvania Bikers MC - Bike Fest 2016


moto8.ro
 Share

Postări Recomandate

19th-BIKE-FEST-Transilvania-Bikers-Gilau


Transilvania Bikers MC - BIKE FEST 2016 o poveste care niciunul dintre cei prezenți nu ar fi vrut să se mai termine.


De ce? Răspunsul îl veți afla la finalul acestui articol.


VINERI - 27 Mai 2016


Totul a început vineri, 27 mai. Nu stiu ora exactă la care au început să ajungă motocicliștii dar pot spune că am fost plăcut surprins în momentul în care am ajuns eu. În jurul orei 19:00 deja terasele amenajate erau pline de colegi motocicliști din toată țara. Îți puteai da seama de acest lucru deoarece pe spatele vestelor de piele puteai să vezi clar numele clubului din care făcea parte fiecare. Bineînțeles, nu toți cei prezenți erau membri ai unui club sau erau cu vestă de piele, însă atmosfera era una desprinsă din filmele americane cu bikeri. Oriunde te uitai vedeai motocicliști, motociclete, terase pline, multă bere, fel și fel de bunătăți care se prăjeau la gratar, corturi și multă multă voie bună.


001.Transilvania-BIKERS-Bike-FEST-2016-3 010.Transilvania-BIKERS-Bike-FEST-2016-3 034.Transilvania-BIKERS-Bike-FEST-2016-3


Așa cum am fost obișnuiți de fiecare dată de membrii clubului Transilvania Bikers, la intrarea în campingul ElDorado din Gilău, toți am fost întâmpinați cu un păhărel de țuică, un pliant și o insignă. Din momentul în care intrai în camping simțeai că faci parte dintr-o poveste, dintr-un film ... dintr-o familie mare în care toți membrii au aceleași pasiuni: motocicletele, muzica, distracția și natura.


021.Transilvania-BIKERS-Bike-FEST-2016-e


Vineri a fost ziua în care ne-am montat corturile, ne-am pregătit rulota sau ne-am instalat în căbănuțele din camping- ziua în care am cunoscut motocicliști din diferite părți ale țării dar și din afară și ne-am făcut noi prieteni. De asemenea a fost ziua în care am început să petrecem, să ascultăm muzica live și să realizăm că distracția a început. A fost ziua în care am început să scriem împreună o poveste despre un festival care devine o adevarată tradiție, un festival care în ultimii ani a crescut enorm, un festival pe care ÎȚI RECOMANDĂM SĂ NU ÎL RATEZI PE VIITOR.



CITEȘTE INTREG ARTICOLUL ACCESÂND LINK-UL DE MAI JOS:


http://motosuport.ro/povestea-bike-fest-2016/


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...