bog dan Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 Salutare! Am nevoie de un bun samaritean care sa ma ajute sa aduc cu platforma un motor in Iasi din Reghin, duminica (12.06.2016). Cine este dornic si amabil este rugat sa imi lase un PM cu pretul si daca poate. Cafeaua si haleala de pe drum le treceti in cont la baiatu'. Am nevoie de raspuns destul de urgent. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 Cand mi-am adus motorul din Roman, eu am inchiriat platforma + Logan cu carlig de la Madras. Stiu ca si Orestte are platforma, incearca niste telefoane la ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Oreste ( http://www.sprintmotors.ro/ ) Madras (www.madras.ro ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bog dan Postat Iunie 10, 2016 Autor Share Postat Iunie 10, 2016 Alte sugestii? Madras si sprintmotors nu sunt disponibili duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Parerea mea este ca daca te duci sa o cumperi de acolo si nu ai habar de partea tehnica si ce sa verifici la ea (vorbesc din proprie experienta) vezi cand au timp unul din cei doi de mai sus, nu te duce singurel sa o iei de capul tau. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bog dan Postat Iunie 11, 2016 Autor Share Postat Iunie 11, 2016 Am gasit pana la urma un coleg tot aici pe forum care sa ma ajute. Multumesc pentru informatii si ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider_boy Postat August 12, 2016 Share Postat August 12, 2016 sa nu-l transporti in duba decat daca transporta doar motocicleta un amic si-a adus un gsxr 600 din italia cu pachete peste el si e zgariat tot cel mai bine pe remorca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate