fredy_rock86 Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Salutare, Aceasta este prima mea tura cu motorul. Facuta fara un plan stabilit. Initial am plecat la 50 km de oras in cautarea unui scuter, care nu a fost conform descrierii din anunt, si am ales sa profit de faptul ca tot am ars gazul de pomana, mai erau inca 40 pana la Dunare Ca si impresie, e putin cam greu sa incepi pe 750 cmc si 230 kile, dar in timp sper ca ma voi acomoda. Pana la sfarsitul lunii as vrea sa ajung si pe Transfagarasan. Cateva poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Bravo, nepoate...vezi ca se poate?! Incet-incet vei reusi sa stapinesti fiara si o sa vrei mereu mai mult, asa ca nu te grabi sa pleci cu haita sau sa depasesti viteza luminii...ar fi pacat sa-i iei frica fiarei inainte de a imblinzi-o! Repet invitatia de a trece pe la mine cind ai vreme si chef! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fredy_rock86 Postat Iunie 12, 2016 Autor Share Postat Iunie 12, 2016 Chiar o sa trec. Merci de invitatie. Am luat si scuter pana la urma si am nevoie de un sfat Asta e dracia, l-am scos si pe el la munte, normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 (editat) like Tata a venit de la Orsova la Curtea de Arges pe un first bike champion . Deci se poate nu conteaza mobra , conteaza spiritul. Editat Iunie 12, 2016 de Taz Asg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratoi Florin Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 foarte fiabil (desi un zic ca este chinezarie) detinul unul de nou acum are 70.000 si am facut curierat cu el prin bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fredy_rock86 Postat Iunie 12, 2016 Autor Share Postat Iunie 12, 2016 al meu are doar 1100 km (scuterul). din cate am inteles marca este coreeana. eu sunt multumit de el, as vrea sa-l delimitez, dar sper sa nu creasca consumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Frumos ZR-7,sa ai grija de el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 ce marca e scuteru' ca nu m-am prins... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fredy_rock86 Postat Iunie 12, 2016 Autor Share Postat Iunie 12, 2016 Merci Hornet H, o sa am Scuterul este un Kymco Agility 50 in 4 timpi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Merci Hornet H, o sa am Scuterul este un Kymco Agility 50 in 4 timpi Ahaa ! Frumusel ! Merci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate