Jump to content

ivan pedala

Super Membru
 • Posts

  8,841
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by ivan pedala

 1. Buna dimineata! Un 0ackend de vis va doresc...si cafea!
 2. Mai Marius, aici este despre sex, nu citit! De citit is satul! Pai ce facem, amestecam sexu' cu politica...si-aici?! Pupa ici sa-mi treaca!
 3. Vad ca ati dai iama la ziare...pfui! Aveti report amandoi, fiindca postati offtopic! Sper sa fiti banati! :)
 4. Buna de dimi'! ...Si pana n-o dau in beutura si uit, ii spun un "La multi ani!" din toti rarunchii lu' tante Milera, nevasta lu' Chris! Sa traiesti mult si bine, alaturi de-ai dragi tie! Si...sa pui cazanu' de-un gulas cand ne-om revedea!
 5. Vai de noi, daca ne dau astia bani pe-o UE, e clar...in viitor nu mai putem comenta (deh, cu gura plina...!). Haidi ca va las, merg cu potaita la clinica, spor la activitati!
 6. Buna dimineata! Ciu&ciu PIB, ciu&ciu pensie...cu astfel de oameni harnici! Norocul meu ca am un stoc generos de cafea!
 7. "La multi ani!"...romani, oriunde v-ati afla! 'Mneata buna si cafea!
 8. Da, stati toti liberi, ca muncesc astia din govern! Sa va mai aud ca nu-i bine la noi...pfui!
 9. Cum, iarasi aveti zile libere?! Pai si cu pensia mea cum ramane, cine-o mai plateste daca voi stati lunga si nu munciti?!
 10. Buna dimineata! Vad ca n-aveti chef...luati d-aci in loc de cafea, poate-poate!
 11. Corect, numai ca majoritatea vor sa valorifice cumva decent o rabla, fara sa cumpere pentru uz personal masina noua, cedeaza doar rabla contra unei sume de bani si da imputernicirea altcuiva sa se ocupe de tranzactii. Dupa...e samsareala la nivel national! Mai nou, se accepta trei vouchere (tu predai o rabla si dealeru' iti mai face rost de inca doua, ca e baeat salon)! Cumnatul meu nu a acceptat cardasiile dealerului si a predat la rabla o Solenza cu sub 80.000km, impecabila estetic si mecanic, apoi dupa multe insistente, a reusit sa beneficieze si de restul de doua vouchere fara sa mai predea alte rable, dupa care sefa punctului de predari-primiri rable/noi i-a batut obrazu' ranjind! Mno, asa-i la noi...poate in tarile cu apa calda o fi mai bine!
 12. Programul rabla de la electrocasnice a epuizat fondurile in primele 10 minute de la demaraj, asa ca ia-ti gandu' (oricum, primeau doar electrocasnice)! La auto nu prea este avantajos...samsarii ofera sume derizorii, apoi le revand pe profit bun direct la dealeri de auto noi (dupa ce isi iau de pe rabla catalizator, piesele bune si tot ce poate fi valorificat) ...ca sa se inchida cercul! Cand vrei masina noua, dealerul deja iti ofera posibilitatea ca sa iei rabla de la el, cu un pret sub cel al voucherului decontat de stat, dar mai mult decat a oferit el samsarului. Astfel, cel pagubit este posesorul de drept al masinii care primeste sub 30% din valoarea reala a unui voucher.
×
×
 • Create New...