enemy2day Postat Iunie 21, 2016 Share Postat Iunie 21, 2016 asa cum spune si titlul am in plan Canionul Tara si eventual Dubrovnik cu plecare din Bucuresti pe 24-25 Jun. Conduc un VStrom de 650. doritori de acest traseu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tonisax Postat Iunie 21, 2016 Share Postat Iunie 21, 2016 Si eu am in plan acelasi traseu ca si tine tot pe un V-strom doar ca eu muncesc weekend-urile .....daca poti de pe 27 ( luni) ma alatur plimbarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Iunie 22, 2016 Share Postat Iunie 22, 2016 (editat) Îți recomand să ieși din București pe Alexandria - Roșiori de Vede - Caracal - Craiova. Am făcut drumul în weekend, e liber și până la 30km de Caracal ai asfalt ca în palmă. Îți recomand să dai un ocol și pe la Uvaț, și să te cazezi în Mokra Gora, satul construit de Kusturica la granița cu Bosnia. Pentru 40 de euro ai cameră cu două paturi, cină, mic dejun, parcare acoperită, piscină, teren de tenis. Durmitor e la 200 km distanță, pe drumul spre Dubrovnik. Îți recomand și să te cazezi mai degrabă pe lângă Dubrovnik, în Cavtat de exemplu, la 20 km distanță, dacă vrei să plătești cazare și masă la jumătate de preț față de ce găsești în Dubrovnik. Dacă stai mai mult pe acolo, nu rata Kotor, Herceg Novi și Trebinje. Editat Iunie 22, 2016 de sukhoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enemy2day Postat Iunie 22, 2016 Autor Share Postat Iunie 22, 2016 merci de sfaturi sukhoi, o sa le iau in considerare. tonisax, n-as avea nimic impotriva sa aman plecarea pe luni dar prognoza meteo arata ploi incepand de luni-marti in muntenegru. deci nici tie nu-ti recomand sa pleci de luni in directia aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate