ionut.iavorenciuc Postat Iulie 3, 2016 Share Postat Iulie 3, 2016 Buna, I s-a furat cuiva o Yamaha Tenere? Este lasata de ieri in padure zona Faget, Cluj-Napoca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iulie 3, 2016 Share Postat Iulie 3, 2016 nu era mai normal sa suni la politie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iulie 3, 2016 Share Postat Iulie 3, 2016 Am fost de doua ori in situatia ca cineva din grupul nostru sa fie nevoit sa lase motorul in padure pana am facut rost de remorca .Se intapla... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Iulie 3, 2016 Share Postat Iulie 3, 2016 Ai făcut o poza ceva un nr de înmatriculare ..poate îl găsim ,dacă suni la politie poate iei și amenda dacă proprietaru o lăsato acolo stricata sau mai știu io ce o patit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Iulie 3, 2016 Share Postat Iulie 3, 2016 Ei bine,pana la urma cum e ? E abandonata sau lasata de vre-un habauc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 Ce culoare, ce model? si ce nr. avea, pt. ca am si eu 3 prieteni cu dinastea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate