Marius Dumitru Postat Iulie 7, 2016 Share Postat Iulie 7, 2016 (editat) Salut. Sunt nou pe aici si am si eu o problema. Am schimbat placa de presiune la o Honda XL 500 din 1981 si nu reușesc să reglez ambreiajul. Aveți vreun sfat? Editat Iulie 7, 2016 de Marius Dumitru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanmatryce Postat Iulie 7, 2016 Share Postat Iulie 7, 2016 Salutare . iti recomand sa faci o poza la capac... nu imi aduc aminte cum arata desi cred ca mai am abreaj de xl prin pod ... poate daca vad ce e acolo imi aduc aminte cum vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 Uita-te in acte, sigur scrie cum vine! Sau stai,tu esti ala de cauti hartiile...suna la 112 poate stiu fetele cum sta treaba ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Dumitru Postat Iulie 8, 2016 Autor Share Postat Iulie 8, 2016 Nu te supăra te-am deranjat cu ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate